13 / 05 / 2024

Beykoz Çubuklu kiralık gayrimenkul

Beykoz Çubuklu kiralık gayrimenkul

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ile önümüzdeki ay taşınacakları villası için aylık 15 bin TL ödüyor. Çift artık Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturacak.

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesine başlandı!

İBB ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi çalışmaları başladı!

İBB ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor.

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Beykoz Çubuklu kiralık gayrimenkul Haberi

Beykoz Çubuklu kiralık gayrimenkul

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Aylık muhammen bedeli 84 bin TL olarak belirlenen gayrimenkulün kiralama ihalesi 7 Ocak tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZIN 10 (ON) YILLIĞINA KİRALANMASI İHALE EDİLECEKTİR
İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığından: 

MADDE 1- Yukarıda özellikleri belirtilen Beykoz Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazın Aylık Tahmini Kira Bedeli ve Geçici Teminat Bedeli
belirtilen işyerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 7 Ocak 2021 tarihinde Perşembe günü Saat: 09.30’da Beykoz Belediyesi Encümen Salonu’nda 10 (on) yıllığına kiralanması işi ihalesi yapılacaktır.
İhaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve aşağıda belirtilen niteliklere haiz olmak şarttır.
MADDE 2- İhaleye Katılamayacaklar: 2886 sayılı Kanunun 6. maddesinde yazılı kimseler...