28 / 04 / 2024

beykoz Kanuni Kent Ormanı

beykoz Kanuni Kent Ormanı

İstanbul’un en büyük park alanı olarak kurulan 8 milyon metrekarelik dev Kanuni Kent Ormanı ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı'nda 1. Bölge tamamlandı!

Dünyanın en büyüğü olacak olan Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı, mega kent İstanbul’a nefes aldıracak. Elmalı Gölü çevresine kurulan orman, New York’taki Central Park’ın 3 katı büyüklüğe sahip olacak.

İSKİ’den Beykoz’a yeni hizmet binası!

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Kanuni Kent Ormanı'nın 1. Etabı açıldı!

İstanbul’un en büyük park alanı olarak kurulan 8 milyon metrekarelik dev Kanuni Kent Ormanı ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı kuruluyor!

Beykoz, Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı (Elmalı Kent Ormanı)' yla, İstanbulluların şehrin merkezinde nefes alıp dinlenebilecekleri 8 milyon m2’lik devasa park alanına ev sahipliği yapacak.

Beykoz Kent Konseyi'nde yeni projeler sunuldu!

Beykoz Kent Konseyi'nin 2015 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantıs Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kent Konseyi’ni oluşturan 7 çalışma grubunun kendilerini tanıttığı toplantıda ilçeye dair yeni projeler de sunuldu.

Beykoz'a Çubuklu Kent Meydanı geliyor!

Beykoz’un en büyük ve en kapsamlı çevre ve meydan düzenleme projesi Çubuklu’da hayata geçiyor. İşte Çubuklu İskelesi’nden İSKİ arıtma tesisine kadar olan 214 bin 947 metrekarelik alana kurulacak Çubuklu Kent Meydanı'nın ilk görselleri...

Beykoz Kent Konseyi 3. Dönem üyeleri belli oldu!

Beykoz Kent Konseyi 3. Genel Kurulu ile yeni dönem çalışmalarına başladı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Kent Konseyi Başkanı olurken yeni yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grupları da belirlendi.

Beykoz'da Elmalı Kent Orman Projesi hayata geçirilecek!

İstanbul Beykoz'da Elmalı Kent Orman Projesi kapsamında 8 milyon metrekarelik park alanı inşa edilecek...

Beykoz Belediyesi'nden Çevre ve Alt Yapı Projeleri yarışması!

Beykoz’un gelişen turizm, eğitim, spor ve kültür kenti vizyonuna ilçe sakinlerinin katılımını sağlamayı ve ilçeyi içinde yaşayan paydaşlarıyla birlikte güzelleştirmeyi, kent hizmetlerine yeni yaklaşımlar getirmeyi hedefleyen Beykoz Belediyesi ödüllü “Bir

İBB Başkanı Topbaş Beykoz'da kültür merkezinin açılışını yaptı!

Beykoz'un kent dokusuna uygun bir şekilde yenilenen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafında hizmete açıldı

Art Grup Konsorsiyumu, İzmir'in marka kent stratejisi sunumu yaptı

Art Grup Konsorsiyumu üyeleri, İzmir'in marka kent stratejisiyle ilgili ilk sunumlarını gerçekleştirdi

beykoz Kanuni Kent Ormanı Haberi

beykoz Kanuni Kent Ormanı

İstanbul’un en büyük park alanı olarak kurulan 8 milyon metrekarelik Kanuni Kent Ormanı ziyaretçilerini ağırlıyor. Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Türkiye’nin 81 ili ve 7 bölgesinden esinlenerek tasarlanan alanın 1. Etabı vatandaşların hizmetine açıldı.

Elmalı Gölü çevresinde, Beykoz Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nın imzaladığı protokolün ardından yapımı hızlanan Kanuni Kent Ormanı İstanbul'a nefes aldıracak. 7 devasa parktan oluşan alan 2019 yılında tamamen hizmete açılacak.

Gölet Manzaralı Nikâh Salonu

İstanbulların yeşillikler içinde spor, gezinti ve piknik yapacağı parkın ilk etabında Nikâh Salonu, yöresel pazar, suni bir gölet, yürüyüş parkurları, piknik alanları, çeşmeler, restoranlar ve otopark yer alıyor. Anadolu’dan gelen geleneksel ve organik ürünlerin satılacağı yöresel pazar ise çok yakında hizmete açılacak. 

Macera Parkı da Açılacak

Alanda ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesi için ailelere yönelik eğitim kampları genç,...