05 / 05 / 2024

Beykoz Koç Ortaokulu binası

Beykoz Koç Ortaokulu binası

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu;!

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ismail Koç ve Serdar Koç ortaklığında kuruldu.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı!

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı. Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak tesisin 2019'da işletmeye açılması planlanıyor..

Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beykoz Belediyesi’nin eğitim yatırımları kapsamında çalışmaları devam ediyor. Belediyenin ilçeye kazandırdığı Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı. 

Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi tarafından Betkoz Tokatköy-Akbaba Yolu'nda hayata geçirilecek Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı...

Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu yıkılacak!

Beykoz’daki Ziya Ünsel Ortaokulu için 2013 yılında deprem riski nedeniyle yıkılma kararı verildi.

Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu koruya takıldı!

İstanbul Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu yenileme çalışması koru engeliyle karşı karşıya geldi.Vehbi Koç Vakfı'nın yıkıp yeniden inşa edeceği okul inşaatı için koru içinden kamyonların geçeceği, orada inşa edilen tarihi tünel ve yollara zarar verebileceği gerekçesiyle izin verilmedi.

Beykoz Koç Ortaokulu binası Haberi

Beykoz Koç Ortaokulu binası

Vehbi Koç Vakfı tarafından model okul olarak yapılan Beykoz Koç Ortaokulu binası hizmete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; öğrenciler Ayşenur Öztürk ve Yunus Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı Beykoz Koç Ortaokulu Bina Açılış Töreni, saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra okul korosu, müzik öğretmeni Gülsel Tuna ile piyano eşlikçisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feyza Sönmezöz ile iki şarkı seslendirdi. İngilizce öğretmeni Şule Çanak ve matematik öğretmeni Burcu Bulan da 10 Mart 2020'de okulda düzenleyecekleri günün hayalini paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, törende yaptığı konuşmada eğitim mimarisi yer aldığı, insandan, gelecekten ve çocukların mutluluğundan söz edildiğini söyleyerek, Beykoz Koç Ortaokulu'nun kişisel olarak takip ettiği bir proje olduğundan bahsetti.

Örnek okul sayısını yükseltmek ve bu örneklerle Türkiye'de bulunan okul mimarisinin...