27 / 04 / 2024

beykoz piknik alanları

beykoz piknik alanları

Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da 18 bin 600 m2 arazi üzerinde Meyve Bahçesi kuruyor. Meyve Bahçesi’nde ağaçların arasında piknik ve oturma alanları, çocuk parkları, spor ve aktivite alanları yer alacak.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Eyüpsultan'da 1000 kişilik plaj yapılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

Akiş GYO'dan Beykoz’a 150 milyon TL’lik proje!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Gökşin Durusoy, 2018 yılında Beykoz'da 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını söyledi.

Beykoz İshaklı Niyazi Yaşar Parkı açıldı!

İlçe sakinlerine yeni sosyal donatı alanları sunan Beykoz Belediyesi, yapımı tamamlanan İshaklı Niyazi Yaşar Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Eskişehir Beşikderesi'nin yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hafta sonu tatillerini yoğun olarak geçirdiği piknik alanlarından biri olan Beşikderesi mevkiinde yol bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Kahramanmaraş Onikişubat'taki Tekirhan Otel Nisan'da açılacak!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Tekir Mahallesine dev bir yatırım yapan İşadamı Muhammet Şirikçi 4 yıldız konforunda otel, lokanta, market, petrol istasyonu ve piknik alanlarıyla Han kültürünü Tekir’e taşıdı.

Adıyaman Vadiyaman projesinin değerlendirme toplantısı gerçekleşti!

Adıyaman’ın batısında yer alan Eğriçay’ın ıslahı için başlatılan Vadiyaman Projesi için proje değerlendirme toplantısı yapıldı. Projede gölet, sosyal tesis, kafeterya, spor alanları, piknik alanları ve amfi tiyatronun olacağı belirtiliyor.

beykoz piknik alanları Haberi

beykoz piknik alanları


Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da 18 bin 600 m2 arazi üzerinde Meyve Bahçesi kuruyor. 14 farklı türden 950 meyve ağacının yer alacağı alanda ziyaretçiler mevsim meyvelerini dalından koparıp yemenin keyfini yaşayacak. 


Beykoz’un köylerinin mahalle statüsüne kavuşmasıyla ilçenin doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkaran hizmetler de bir bir hayata geçiyor. Yem yeşil doğası, piknik alanları ve hayvancılığı ünlü Paşamandıra artık güzelliklerini Beykoz Belediyesi’nin kuracağı Meyve Bahçesi’nde paylaşacak.


İlk fidanlar Kasımda dikilecek


Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da Meyve Bahçesi kurmak için arazideki çalışmalarına başladı. Çevre duvar yapımının sürdüğü alanda fidanlar Kasım ayında toprakla buluşacak. Bahçeye ilçenin doğal dokusuna uygun olarak elma, armut, nar, ceviz, kiraz, kayısı, karayemiş, incir, erik,  kivi, şeftali, ayva, üzüm, ruscus olmak üzere 14 türden 950 meyve ağacı dikilecek.


Mahalle’den geçen Kavaklıdere’nin kenarında hazırlanacak olan Meyve Bahçesi’nde...