15 / 05 / 2024

Beykoz sahili denize doğru genişleyecek

Beykoz sahili denize doğru genişleyecek

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Beykoz sahili 17 metre genişleyecek!

Aralık ayında ihalesi gerçekleştirilen Beykoz sahili ihalesini 28 milyon 492 bin TL’ye Ankaralı firma Miraç-Yol kazanmıştı. 

Beykoz sahili otopark sorunu mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Beykoz sahilinde bir bölümün ücretli otoparka dönüştürülmesine ilişkin sorunları meclise taşıdı. Tanal soru önergesinde bu alanın otoparka dönüştürülmesindeki gerekçeyi sordu..

Beykoz sahili denize doğru 10 metre genişleyecek!

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Beykoz sahili otopark oldu!

Beykoz Burunbahçe’deki Hayal Kahvesi ile Beykoz Barbaros Caddesi üzerindeki Çubuklu 29 adlı işletmelerin deniz kıyısına kadar halka açık alanlarının, ücretli otopark haline getirildiği iddia edildi.

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesine başlandı!

İBB ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi çalışmaları başladı!

İBB ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor.

Kozlu sahili çöpten temizlendi!

Zonguldak'ta büyük dalgalarla eski çöp döküm alanından denize karışan atıkların kirlettiği Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlarca temizlik yapıldı. Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar temizlik yaptı.

İBB Beykoz'a doldurma sahil yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi’nin işbirliğiyle geliştirilen “Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi”yle, sahil şeridi çift taraflı olarak ve kazıklar çakılarak denize doğru 10 metre genişleyecek...

Beykoz'daki Paşabahçe arazisine Özyazıcı ve Torunlar'la birlikte 3 talip daha!

Gayrimenkul AŞ'ye ait İstanbul Beykoz, Paşabahçe mahallesinde bulunan eski Tekel arazisine beş teklif geldi

Beykoz'da icradan 5 milyon liraya satılık sahilhane!

Beykoz'da yer alan sahilhane 5 milyon liradan satışa çıkarılıyor. Yalının ihalesi 8 Mayıs'ta yapılacak...

Beykoz İcra Müdürlüğü'nden satılık 3 konut ve bir arsa! 3 milyon 516 bin TL'ye!

Beykoz İcra Müdürlüğü Göksu Mahallesi Nişangah Caddesi üzerindeki aynı ada içinde yer alan üç konut ve bir arsayı satışa çıkardı

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın Beykoz'daki yalısı için dava açtı!

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın çocukları arasındaki miras kavgasında öne çıkan Beykoz'daki yalı için dava açtı. Yalının hileli bir şekilde Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz'ün üzerine geçirildiği iddiasıyla açılan davada mahkeme tapuya ‘davalıdır' şer

Beykoz sahili denize doğru genişleyecek Haberi

Beykoz sahili denize doğru genişleyecek

İstanbul Boğazı'nda Emirgan’a yapılan kazıklı yaya yolunun bir benzeri Anadolu Yakası'na geliyor. Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi” kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Proje tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak.


3 KİLOMETRELİK YAYA YOLU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi işbirliği ile yapılan proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek. Projeyle ilk etapta Çubuklu iskelesi ile Kanlıca arasında 1200 metrelik sahil yolu gerçekleştirilecek. Daha sonra Beykoz’a doğru uzatılacak ikinci etabın da tamamlanmasıyla 3 kilometrelik sahil yürüyüş yolu kazanılmış olacak.


YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU OLACAK 

Proje kapsamında denizden alınacak 10 metrelik yaya yolunda yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu bulunacak. Proje tamamlandığında balık tutma iskeleleri de...