02 / 05 / 2024

Beykoz Soğuksu Mahallesi satış

Beykoz Soğuksu Mahallesi satış

Beykoz'daki hane sahipleri, evlerinin bulunduğu arsaların kendilerinden habersiz satılmasının şaşkınlığını yaşıyor. 700 hanenin arsasının ikinci kez satıldığı ortaya çıktı..

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi 1696 Ada Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi bitmiyor! İşte son durum!

İstanbul'da Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm kapsamında belediyenin yıkım ısrarı sürüyor. Konuya mahallelinin tepkisi de büyüyor. İşte ayrıntılar...

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Beykoz Örnekköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Örnekköy Mahallesi, 121 ada 13 parsel ve kadastral yolun üzerinde Eğitim Alanı yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümden şikayetçi vatandaşlar seslerini duyurmak için basın açıklaması yaptı.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Göllü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beykoz İlçesi, Göllü Mahallesi, Sıtmapınar Mevkii, 101 ada, 3 parsel, 102 ada, 8, 9 parseller, 127 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 26.04.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Beykoz Gölü Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Göllü Mahallesi Sıtmapınar Mevkii,101 Ada, 3Parsel,102 Ada, 8-9Parseller, 127 Ada,1 Parsel ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve İlavesi, 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP askıya çıktı.

Beykoz Soğuksu Mahallesi satış Haberi

Beykoz Soğuksu Mahallesi satış

BEYKOZ Soğuksu Mahallesinde Cengizhan Caddesi üzerinde yer alan, 400 dönümden fazla bir alanda bulunan yaklaşık 700 hanenin sahibi, arsalarının ikinci kez satıldığını öğrenince soluğu mahkemede aldı. 

İddiaya göre, yıllar önce Ali Sezer adındaki bir kişi yüzlerce kişiye şu anda üzerinde ikamet ettikleri arazileri sattı. Sezer'den satın aldıkları arsalarına Orman Genel Müdürlügii'nün şerh koyması ile 1962 yılından beri davalık olan ve bu yüzden tapu alamayan vatandaşlar yıllarca kendilerine tapu verilmesini bekledi. 


ANKARA'DAN HALLEDERİZ 

Vatandaşların tapu alamamasını, 2B Yasası'nın çıkmasını ve ardından rayiç bedellerin düşürülmesini fırsat bilen Ali Sezer'in varisleri, Ümraniye'de faaliyet gösteren MAT Yapı inşaat firmasıyla anlaşarak satılan yerleri ikinci kez satmaya çalıştı. Söz konusu inşaat firması yetkililerinin Ali Sezer'in varislerine "Bizim siyasi gücümüz çok büyük. Orman Bakanlığı ile davayı hallederiz. Yerlerin tapusunu...