18 / 05 / 2024

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldımı

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldımı

Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 2 katlı yeni hizmet binasında idari bölümler, veteriner kliniği ve yüklenici firmalar yer alacak.

O kurum temizlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 27 Ekim!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 2 erkek adayın alınacağı başvuru kapsamında KPSS puan şartının bulunduğu öğrenildi.

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DİB 4 bin 538 personel alımı sınavı ne zaman? 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan aşçı, temizlik personeli, şoför ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları bitti. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre    Akkaya tarafından kuruldu.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Berber tarafından kuruldu.

Doğahan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Temizlik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğahan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Temizlik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çalık tarafından kuruldu.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Kaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

xKaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Özçelik tarafından kuruldu.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldımı Haberi

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldımı

Beykoz’a Modern Temizlik İçin Modern Bina 


Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 


Yeni hizmet binasının açılışına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç, Salim Öztürk, Muharrem Kaşıtoğlu, meclis üyeleri, Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, başkan danışmanları, Muhtarlar Birliği Dernek Başkanı Hüseyin Kolcu, ilçedeki STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. 


Başkan Çelikbilek: “Temizlik Alanında Öncü Hizmetlerimiz Devam Edecek” 

Açılışı yapılan binanın, temizlik hizmetlerinin verileceği güzel bir mekân olduğunu belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Allah hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. İnşallah kazasız belasız, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde Beykozlu hemşerilerimize çok güzel hizmetler yapacağız. Temizlik bizim için önemli bir...