04 / 05 / 2024

beykoz yenimahalle aile sağlığı merkezi nerede

beykoz yenimahalle aile sağlığı merkezi nerede

Beykoz'un her mahallesini 5 yılda meydanlar, hizmet binaları ve yollarla donatan Belediye, bir hizmeti daha Beykozlulara sunuyor. Yenimahalle Kültür Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli dualarla atıldı...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Beykoz Yenimahalle Mahallesinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi Yenimahalle Mahallesinin Bir Kısmına Yönelik 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Teklifi ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Beykoz Çiftlik Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi geliyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar, mülkiyet konuları hakkında bilgilendirdiği ve soruları yanıtladığı Halk Meclisleri toplantıları devam ediyor.

Beykoz'da yerinde dönüşüme sahip çıkılmalı!

Beykoz'da Halk Meclisi programları kapsamında Yenimahalle'de toplantı gerçekleştirildi. 

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Beykoz’a 9 yeni spor sahası müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek "Mahmutşevketpaşa, Rüzgarlıbahçe, Dereseki, Akbaba, Kanlıca, Kaynarca, Örnekköy, Yenimahalle Beykoz Stadı olmak üzere ilçemiz 9 yeni bakımlı ve modern halı saha daha kazanıyor" dedi

Beykoz Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Yapımı tamamlanan içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Yenimahalle Hizmet Binası 1 Nisan'da açılacak!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerdeki “Sabah Buluşmaları” kapsamında Yenimahalle’yi ziyaret ederek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını sordu, belediye hizmetlerini paylaştı.

beykoz yenimahalle aile sağlığı merkezi nerede Haberi

beykoz yenimahalle aile sağlığı merkezi nerede


İlçemizin her mahallesini 5 yılda meydanlar, hizmet binaları ve yollarla donatan Beykoz Belediyesi, bir hizmeti daha Beykozlulara sunuyor. Yenimahalle Kültür Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli dualarla atıldı.


Hizmet ağını genişletmek ve ilçe sakinlerinin modern kent çalışmalarından daha fazla faydalanması için projelendirilen Yenimahalle Kültür Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,  Sultanlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız, Belediye Meclis üyeleri, adayları, Yenimahalle muhtarı Nevzat Yalçın ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.


Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan temel atma töreninde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Yenimahalle Hizmet Binası, Yenimahallelilerin faydalandığı bir yer olacaktır. Binamızın üstteki çatı katını 5000 kitabı olan kütüphane ve toplantı salonu...