02 / 05 / 2024

Beykoz'da yerinde dönüşüme sahip çıkılmalı!

Beykoz'da yerinde dönüşüme sahip çıkılmalı!

Beykoz'da Halk Meclisi programları kapsamında Yenimahalle'de toplantı gerçekleştirildi. 




Yenimahalle’de yapılan “Halk Meclisi”nde ilçe sakinleriyle buluşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek imar planı ve mülkiyet çalışmalarıyla ilgili “Beykoz’a layık olduğu hakkı ve hukuku getireceğiz'' dedi.

 

Beykoz Halk Meclisi toplantısı Yenimahalle Şeref Yıldız Cami Lokali’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, başkan danışmanları ve Mahalle Muhtarı Nevzat Cebeci katıldı.

 

Başkan Çelikbilek: “Yerinde Dönüşüme Sahip Çıkın”
Beykozluların hakkını korumak için kentsel dönüşüme sıcak bakmadıklarını ve yerinde dönüşüm uygulamalarını tercih ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Yücel Çelikbilek: “İlçede İmar Plan çalışmalarını belirli bir noktaya getirdik. 2/B çalışmalarına, İBB arazilerinin satışına ve vakıf arazilerinin devrine rağmen, ormanda kalan, mahkemelik olan mülkiyet konusunda sıkıntılı olan yerler var. İlçe sakinlerimizin haklarını korumak için komisyonlarda mücadeleler veriyoruz. 7- 8 ay sonra imar planları çıkınca bu bölge kendini yenileme şansı bulacak, siz de yerinde dönüşümü sahip çıkın. Siz yerinize sahip çıkmazsanız başkaları çıkar” diyerek  temennisini dile getirdi.

 


Geri Dön