30 / 06 / 2024

İlker Ayrık Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurdu!

İlker Ayrık Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurdu!

Sunucu ve aynı zamanda oyunculuk yapan İlker Ayrık, Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurarak köy hayatını yaşamaya başladı.



Geniş Aile ve Seksenler dizilerindeki rolleriyle ve yaptığı sunuculukla adından sıkça söz ettirmeyi başaran İlker Ayrıki Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurdu. Köy hayatı yaşan Ayrık, çiftliğinde keni sebze ve meyvesini yetiştiriyor.

17 DÖNÜMLÜK ARAZİ ÜZERİNE DEV ÇİFTLİK!

İlker Ayrık, Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine kurduğu çiftlik büyük beğeni topladı. Ayrık kendi sebze ve meyvesini yetiştirdiğini söyleyerek köy hayatı yaşadığını anlattı. 

KÖY HAYATI YAŞIYOR

Haberler.com'da yer alan habere göre dün akşam ünlü rapçi Ceza için düzenlenen saygı gecesine katılan İlker Ayrık, Magazin Online muhabirine çiftliğini anlattı. Ünlü Oyuncu "Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum, restorancılık yapıyorum. Rap dinliyorum. Ticarete dönüşmesi için kazanıyor olmamız gerekiyor, şu anda öyle değil, hobi amaçlı devam ediyor. Daha iyi olması için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

YENİ PROGRAMLARIN MÜJDESİNİ VERDİ

Yeni sezon için projelerinden de bahseden İlker Ayrık "Yeni programlar için görüşüyoruz. Çok kanalla çok proje görüşüyoruz. Herhalde sonbaharda veya yılbaşına doğru bir iş yapacağız. Onun dışında YouTube'da iş yapmaya devam ediyoruz. Çok iyiyim, kendimi çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

İlker Ayrık Beykoz da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurdu!

İLKER AYRIK KİMDİR?

16 Ekim 1979 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Anne ve baba tarafından Makedonya göçmeni olan ünlü oyuncun henüz 9 yaşındayken babasını kaybetmiştir. Lisedeyken mühendis olma hayali kurduğunu fakat okulda sahneye çıktığı bir tiyatro oyunu sonrası bu hayalinden vazgeçip tiyatrocu olmaya karar verdiğini belirtmiştir.

2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Okulu bitirdikten sonra 6 sene Müjdat Gezen'in asistanlığını yaptı. Okuldan mezun olduktan sonra MSM Oyuncuları, Müjdat Gezen Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Kent Oyuncuları ile birlikte çalışan İlker Ayrık, 2005 yılında Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu.

2009 yılında ortaokul arkadaşı Sanem Ayrık ile evlenmiş, bu evliliğinden "Ferit" ve "Ömer" isminde 2 çocuğu dünyaya geldi. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Geri Dön