29 / 04 / 2024

beykoz Yeşil Köşk

beykoz Yeşil Köşk

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! İşveren yeşil ışık yaktı

Son dakika haberi: Türkiye İşveren Sendikası, asgari ücret zammı için açıklama yaptı. TİSK'ten yapılan açıklamada, işveren tarafı da asgari ücret zammına yeşil ışık yaktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

RTÜK'ün Adana'da satışa çıkardığı arazi için yeşil alan talebi!

RTÜK'ün Adana Seyhan'da 27 milyon TL bedelle satışa çıkardığı arsa tepkilere neden oldu. Adana kamuoyu 27 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arsanın yeşil alan yapılmasını talep ediyor.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Yeşil GYO Büyükçekmece hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1434 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Yeşil GYO Büyükçekmece gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Dublin'deki dünyanın en büyük yeşil bina konferansı 24-25 Mart'ta!

Dünyanın dünyanın en büyük yeşil bina konferansı olan 2020 GreenBuild Europe 24-25 Mart tarihlerinde Dublin'de gerçekleştirilecek...

beykoz Yeşil Köşk Haberi

beykoz Yeşil Köşk

Osmanlı sanatı uzmanı Serdar Gülgün, bir süre önce satın aldığı köşkü aslına uygun bir biçimde restore etti. Dekorasyonu iki sene süren köşk, restore edildikten bu yana kapısı kapalı halde duruyor.

OTURUM ALANI 500 METREKARE

Toplam olarak 500 metrekarelik kapalı kullanım alana sahip olan köşkün bahçesi de 500 metrekare büyüklüğünde.

İSKÂNI NADİR KÖŞKLERDEN

İskânı nadir olan boğaz köşkü konumundaki Yeşil Köşk için belirlenen satış bedeli 8,5 milyon TL olarak açıklandı.

Beykoz vapur iskelesine 350 metre uzaklıkta bulunan köşkü kısa süre önce almalarına karşın ciddi bir ilgi gördüğünü söyleyen Gayrimenkul Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Serdar Gülgün, aynı zamanda boğazdaki en önemli yalı ve köşkleri de restore eden, dekore eden bir uzman. Gülgün’ün elinden çıkmış bir köşk çok nadir satışa çıkar. Sanat değeri...