05 / 07 / 2024

Beykoz yol yenileme çalışmaları

Beykoz yol yenileme çalışmaları

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerinin ulaşımında rahatlığı ve güvenliği sağlayıcı çalışmalar yapmayı, tedbirler almayı sürdürüyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Beykoz Yavuzselim Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 2133 Ada 1 Parsel İçindeki Tahsisli Alan ve Yolun “İbadet Tesisi” ve “Yol” Olarak Planlanmasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm için oylama yapıldı!

Beykoz Belediye Meclisi'nde Beykoz Tokatköy Mahallesi 487 ada 3 parselde Kentsel Yenileme Projesi için oylama yapıldı.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Beykoz sahili 17 metre genişleyecek!

Aralık ayında ihalesi gerçekleştirilen Beykoz sahili ihalesini 28 milyon 492 bin TL’ye Ankaralı firma Miraç-Yol kazanmıştı. 

Beykoz-Riva yolunda eylem! Ulaşıma kapatıldı!

Sürekli kazaların yaşandığı Beykoz-Riva yolunda geçtiğimiz gün Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz vefat etti. Sabrı taşan halk, yol kapatma eylemi yaptı.  

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Beykoz yol yenileme çalışmaları Haberi

Beykoz yol yenileme çalışmaları


İBB ve Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen çalışmayla Beykoz’un 45 mahallesinde Haziran ayı itibariyle dökülen asfalt 25 bin tona ulaştı.


Yılbaşından bu yana yapılan çalışmalarla Rüzgarlıbahçe Mahallesi,  Acarlar, Kavacık, Yeni Mahalle, Çavuşbaşı’ndaki 28 sokak ve diğer ara sokakların asfaltlama çalışmaları bitirildi.


2016 yıl sonuna kadar Beykoz’un sokakları, engebeli ve bozuk satıhtan kurtulup, 100 bin ton asfaltla döşenmiş olacak.


Akbaba Mahallesi Sülükhane Mevkii’ndeki Dar Yol Genişletildi


Akbaba Mahallesi Sülükhane Mevkii’ndeki dar alan yeniden düzenlenerek, yol genişletme çalışması yapıldı.


Söz konusu mevkideki ölümcül kazalara neden olan, keskin virajların olduğu tehlikeli yol, 5 metre içeri alınarak ciddi kazaların oluşmasının önüne geçildi. Genişletme faaliyetlerinin ardından tretuar çalışmaları da yapıldı.


Yapılan çalışmayla daha rahat bir alana kavuşan yolda ilçe sakinleri için ulaşım artık daha güvenli ve kolay bir...