19 / 05 / 2024

beykoza yeni erguvan otobüs

beykoza yeni erguvan otobüs

İstanbul’un Anadolu Yakasında hizmet verecek 149 modern otobüs Başkan Kadir Topbaş’ ın katılımıyla Beykoz’da gerçekleştirilen törenle hizmete alındı. Topbaş, Beykoz'a metro yapılmasını da planladıklarını söyledi...

Erguvan Premium Residence ile yeni yıla evli girin!

Daire fiyatlarının minimum 295 bin TL, maksimum 920 bin TL'nin olduğu Erguvan Premium Residence ile yeni yıla evli girin...

Erguvan Premium Residence'ta fiyatlar 312 bin liradan başlıyor!

Mimarisinden adına kadar her detayına 12 bin kişinin katıldığı bir kamuoyu yoklaması ile karar verilen Erguvan Premium Residence, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor.

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.

Erguvan İnşaat, yeni projesini halka soruyor!

Türkiye'de emlak ve yatırım konusunda, son yıllarda patlama yaşanıyor. Erguvan İnşaat, internette kullanıcılara nasıl bir konseptte yaşamak istediklerini, ne tarz bir gayrimenkul projesi istediklerini soruyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin konseptini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Teknopark'a yakın arazideki yeni projesi için müşterilerine, 'Burada ne olsun?' sorusunu yöneltti. www. buradaneolsun.com internet sitesine gelen yanıtlar yeni projenin konseptini belirleyecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat, Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep toplamaya başladı. Yeni projeyi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek olan Erguvan İnşaat, www.buradaneolsun.com internet sitesinden ön talep topluyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesine müşteriler karar verecek!

Erguvan İnşaat, bölgedeki 5. projesinde yeni bir model için adım attı. Şirket Teknopark’ın kuzey giriş kapısının hemen yanındaki 18 dönüm arazisindeki yeni projesinin konseptini müşterileri ile birlikte belirleyecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de yeni projeye başlayacak!

Kurtköy’ün en fazla konut projesi yapan markası olmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, bölgedeki 5. projesinde yeni bir model için adım attı.

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı 8 Temmuz'da yeni hedeflerini açıklıyor!

Anadolu Yakası’nda üç projede toplam 442 konut inşa eden Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, bölgeyle ilgili yeni hedeflerini ve inşaatı devam eden projelerindeki son durumu paylaşacak.

Sarıyerliler metro ve tünelden sonra tapularına da kavuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer PTT Evleri Tapu Dağıtım ve Yeni Erguvan Otobüsleri Tanıtım Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Topbaş, Sarıyerlileri tapuya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti...

beykoza yeni erguvan otobüs Haberi

beykoza yeni erguvan otobüs


İstanbul’un Anadolu Yakasında hizmet verecek 149 modern otobüs Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla Beykoz’da gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden Otobüs AŞ, Anadolu Yakasında hizmet verecek 149 erguvan rengi otobüsü daha hizmete aldı. Törende İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, İBB Otobüs AŞ Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, İBB Bürokratları ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.


Beykoz Belediyesi önündeki tören alanına gelişinde Beykozlular tarafından coşkuyla karşılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçmişte olan sıkıntıların bir kader olmadığını, bunların aşılarak şehrin güzel bir hale getirileceğini çalışmalarla gösterdiklerini ifade etti.


Başkan Kadir Topbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü;


“Verdiğiniz emanetin kuruşuna zeval getirmeden yatırım ve hizmete dönüştürüyoruz. Müjdelenmiş bu şehre hizmet etmenin...