28 / 04 / 2024

Beykozun kardeş şehirleri hangileri

Beykozun kardeş şehirleri hangileri

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'un Almanya’daki kardeş şehri Mülheim An der Ruhr’dan bir haftalık ziyaret için gelen kardeş şehir STK temsilcilerinden oluşan 30 kişilik heyeti makamında ağırladı.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Baran Toksun imzasıyla kuruldu.

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şaban Gelmez tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Elçi Kardeşler İnşaat Otomotiv Reklam Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Kardeşler İnşaat Otomotiv Reklam Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Elçi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yunus Gençay, Abdulhamit Ertekin, Loğman Gençay ve İbrahim Gençay ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

FETÖ'cü kumpasıyla Erginer kardeşlerin fabrikasına el konuldu!

FETÖ'nün kirli kumpaslarla mağdur ettiği isimler arasına Konya'nın tanınmış iş adamları Mustafa ve Osman Nuri Erginer kardeşler de girdi. İş adamı Mehmet Katırcı ve oğlu Hakan Katırcı, FETÖ kumpasıyla kardeşlerin fabrikasına el koydu.

TOKİ yöresel mimariyle şehirleri 2023'e hazırlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yöresel mimari ve mahalle kültürünü gözeten projelerle şehirleri 2023 Türkiye'sine hazırlıyor. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, ''Kalite kavramını TOKİ olarak 2023 vizyonuna ulaşabilmemizin temel koşulu olarak kabul ediyoruz''dedi.

Koca Kardeşler İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kardeşler İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Koca, İrfan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Horanis Kardeşler İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horanis Kardeşler İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ebrahım Al Hourani tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Moussa Sow'un kardeşi abisine Acarkent'ten ev bakıyor!

FENERBAHÇE taraftarının unutamadığı isimlerden biri olan Moussa Sow'un sarı-lacivertli kulübe geri dönmeye hazırlandığı belirtildi. Senegalli golcünün İstanbul bulunan kardeşi Amadou Sow, abisi için ev bakmaya başladı.

Cebir Kardeşler İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebir Kardeşler İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Nail Cebir ve İsmail Cebir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

TPL Kardeşler İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPL Kardeşler İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Topaloğlu, Ahmet Kaan Topaloğlu, Alp Karahan Topaloğlu ortaklığıyla 550 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Fatih, Mollagürani Mahallesi'nde kuruldu.

Beykozun kardeş şehirleri hangileri Haberi

Beykozun kardeş şehirleri hangileri

Almanya’nın Mülheim An der Ruhr kentinden gelen STK temsilcilerinden oluşan grup, kardeş şehir temaslarında bulunmak üzere, bir haftalık ziyaret için Beykoz'da bulunuyor. Beykoz’u daha yakından tanımak üzere ilçemize gelen misafir heyet,  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun da hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde, kardeş şehir STK üyelerini temsilen, Mülheim belediye meclis üyesi Enver Şen, ziyaretin amacı hakkında kısa bilgiler aktardı.


Misafir heyete  Beykoz'u tanıtan ve Beykoz Belediyesi'nin kardeş şehirlere yönelik çalışmalarını aktaran Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehir kapsamındaki çalışmaların, kentlerin vizyonlarının gelişmesi adına son derece önemli olduğunu belirterek, kendilerinin Türkiye’ye gelmelerini önemsediklerini ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Başkan Çelikbilek: "Beykoz yaşanabilir bir yerdir"


Başkan Çelikbilek, heyete hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye geldiğiniz için çok şanslısınız....