03 / 05 / 2024

beylerbeyi sarayı düğün

beylerbeyi sarayı düğün

II. Abdülhamid'in 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu büyük dedesinin öldüğü Beylerbeyi Sarayı'nda dünya evine girdi

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Kentsel dönüşüm ile iklim dirençli binalar inşa edilecek!

İtalya'nın Napoli şehrinde tarihi Palazzo Reale Sarayı'nda düzenlenen "G20 Çevre Bakanları ile İklim ve Enerji Bakanları Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Beylerbeyi Sarayı özel tekniklerle restore ediliyor! 

Boğaz'ın kıyısında bulunan 156 yıllık tarihe sahip Beylerbeyi Sarayı özel tekniklerle restore ediliyor. 

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Beylerbeyi Sarayı Tüneli yenileniyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar-Beylerbeyi hattındaki sahil trafiğini rahatlatmak için açılan tarihi Beylerbeyi Sarayı Tünelinin bakım için kapatıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısında kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Bitlis Papşen Hanı, restorana dönüştürüldü!

Bitlis'te 16. yüzyılda Van Beylerbeyi Hüsrev Paşa tarafından yaptırılan Papşen Hanı, restorana dönüştürülerek vatandaşların hizmetine sunuldu- Yaklaşık 250 kişi kapasiteli restoran, nostaljik yapısıyla ilgi çekiyor

Tarihi Beylerbeyi Sarayı gün yüzüne çıkıyor!

Kars’ta uzun yıllar 30 Ekim Ortaokulu arkasında kalan ve yıkılmaya yüz tutan tarihi Beylerbeyi Sarayı, okulun yıkılmasıyla gün yüzüne çıktı.

Beylerbeyi Sarayı Tüneli Pazartesi açılıyor!

1970'li yıllardan bu yana trafiğe kapalı olan Beylerbeyi Sarayı Tüneli, 19 Eylül Pazartesi günü trafiğe açılacak. Tünelin 45-50 dakikada geçilen yolu 3 dakikaya düşürmesi bekleniyor

Kars Beylerbeyi Sarayı'nın önünü kapatan okul yıkıldı!

Kars Kalesi atında bulunan tarihi Beylerbeyi Sarayı, önünü kapatan okulun yıkılmasıyla birlikte gün yüzüne çıkacak.

Kars'taki Beylerbeyi Sarayı gün yüzüne çıkıyor!

Kars Kalesi atında bulunan tarihi Beylerbeyi Sarayı, önünü kapatan okulun yıkılmasıyla birlikte gün yüzüne çıkacak.

beylerbeyi sarayı düğün Haberi

beylerbeyi sarayı düğün

II. Abdülhamid'in 5. kuşak torunu olan Nilhan Osmanoğlu (25), Beylerbeyi Sarayı'nda MOS Tekstil'in sahibi Mehmet Behlül Vatansever ile Osmanlı geleneklerine göre gerçekleşen bir düğünle evlendi. Şehzade kızı olması sebebiyle Osmanlı Hanedanı'nın 'sultan' unvanını taşıyan hayattaki 15 kadın üyesinden biri olan Nilhan Osmanoğlu'nun düğünü, II. Abdülhamid'in tahttan indirildikten sonra mecburi ikamete tabi tutulduğu ve hayatının son 5.5 yılını geçirdiği Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleşti. Gelininin şahitliğini, dedesi Şehzade Harun Osmanoğlu, eski sağlık bakanlarından Halil Şıvgın ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem yaptı. Nikahı Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner kıydı. Törende, II. Abdülhamid'in ruhuna dualar okundu. Osmanlı merasimlerinde olduğu gibi lokma döküldü, özel lokumlar Türk kahvesiyle ikram edildi. Konuklara, Kanuni Sultan Süleyman'ın çok beğendiği demirhindi şerbeti sunuldu. Düğün alanı...