04 / 07 / 2024

beylik han dükkan yangını

beylik han dükkan yangını

Bursa’ nın İnegöl ilçesinde 20 Ekim 2013 günü Beylik Han’ da meydana gelen yangın nedeniyle iş yerlerini kaybeden esnafa 111 bin 211 TL yardım toplandı....

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Fatih'te 17 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 14. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Mahmutpaşa Mahallesi, Çuhacı Han içindeki dükkanı 17 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Mahmutpaşa'daki tarihi hanın önündeki dükkan tabelası kaldırıldı!

Mahmutpaşa'daki tarihi bir handa yer alan Sultan 2. Abdülhamit dönemine ait kitabenin önündeki dükkan tabelası bugün kaldırıldı...

Antalya Kemer'de Haziran'da 170 dükkan boşaldı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Kemer’de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

1963 yılında Doğubank'ta 48 ay taksitle dükkan ve yazıhane!

Bir dönem elektronik cihazların merkezi olarak görülen, Sirkeci'de bulunan Doğubank İş Hanı'nda, dükkan ve yazıhaneler 1963 yılında satılığa çıkarılmış. Yüzde on beş getirisi olan dükkanlar, 48 ay taksitle satılacakmış.

Çatalca Belediyesi sinema, dükkan ve tarla kiralıyor!

Çatalca Belediye Başkanlığı, 26 adet taşınmazı kiralamak üzere ihaleye çıkardı. Çatalca Belediyesi'nin kiralayacağı taşınmazlar arasında işhanında dükkan, konut, tarla, çayır, park ve cep sineması bulunuyor... İşte o ihalenin yeri ve tarihi...

Ankara Karum İş Hanı'nda icradan 1.1 milyon TL'ye satılık 3 dükkan!

Çankaya ilçesi Gaziosmanpaşa'da yer alan Karum İş Hanı'ndaki 3 dükkan Ankara 24. İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Dükkanların toplam bedeli 1 milyon 120 bin TL olarak belirlendi.

1941 yılında Kapalıçarşı'da bir dükkan 618 liraya satılacakmış!

1941 yılında İstanbul Belediyesi tarafından verilen ilanda Zincirli Han'da bir dükkan 534 liraya satılacakmış. Kapalıçarşı'da Sahaflar kapısında bulunan bir dükkan ise 25 altın fiyatına satılacakmış.

1939 yılında bir han odası 278 liraya Çarşı'da bir dükkan ise 206 liraya satılıkmış!

1939 yılında İstanbul Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Mercan Dayahatun mahallesinde bir han odası 278 liraya satılacakmış, aynı ilanda Çarşı Divrik Sokak'ta bir dükkan 206 liraya satılacakmış.

1935 yılında Firuzağa Cami'nin karşısında bulunan dükkan arsası 439 liraya satılacakmış!

1935 yılında Beyoğlu Firuzağa Caddesi'nde Firuzağa Cami'nin karşısında bulunan dükkan arsası 439 liraya satılacakmış. Yine aynı ilanda Yelkinciler Hanı üst katta bir oda 500 liraya satılacakmış.

Beyoğlu Fatih İş Hanı'nda icradan satılık 5 büro, 3 dükkan! 840 bin 623 TL'ye!

Beyoğlu Fatih İş Hanı'nda yer alan 3 dükkan ve 5 büro İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 15 Eylül 2014 tarihinde satışa çıkıyor. Büroların değeri 75 bin TL ve dükkanların ise 154 bin 875 TL olarak belirlendi

beylik han dükkan yangını Haberi

beylik han dükkan yangını

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 20 Ekim 2013 günü Beylik Han’da meydana gelen yangın nedeniyle işyerlerini kaybeden esnafa 111 bin 211 lira yardım toplandı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İTSO Başkanı Metin Anıl, yardım fonunda toplanan miktarla alakalı İTSO binasında basın toplantısı düzenledi.


Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Kurban Bayramının son günü Beylik Hanı yanmış ve esnafımız başta olmak üzere tüm İnegöl üzülmüştü. O dönem tüm siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, kamu kuruluşlarımız olayla ilgili seferber oldu. Olay yeri ziyaret edildi, acılar paylaşıldı, neler yapılabileceği hakkında teoriler üretildi. Tabi oradaki esnafımız, bir yandan hayatına devam etmek zorundaydı. Kendilerine yol belirlediler ama makine ve malzemeleri yanmıştı. Tabiri yerindeyse her şeye sıfırdan başladılar. Tabi ki, iyi dilek ve temenniler önemli ama beraberinde de bir...