23 / 07 / 2024

Beylikdüzü 2015

Beylikdüzü 2015

Şehir plancılığı konusunda işin uzmanları ile istişare yapan ve akademisyen desteği alan Beylikdüzü Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu.

Beylikdüzü'nün yolları yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi, bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Universal21'in Beylikdüzü'ndeki ofisi 12 Aralık'ta açılacak!

Universal21 Gayrimenkul Yatırım'ın Beylikdüzü'ndeki ofisinin açılışı 12 Aralık 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek. Açılış saat 12:00'da yapılacak.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Konutların minimum 149 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin lansmanı 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Beylikdüzü Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin açılışı ertelendi!

Temeli 7 Mart 2014 tarihinde atılan Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin yaz aylarında açılması planlanıyordu, alınan son kararla 300 yataklı Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin açılışı Aralık 2015'e ertelendi...

Beylikdüzü Kalekent satış ofisi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi!

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi 2015 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Toplam 324 dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Kale Kent Beylikdüzü kampanyası!

Kale Kent Beylikdüzü kampanyası kapsamında peşinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Toplamda 1.471 adet dairenin yer aldığı projede teslimlerin ilk etapta 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Yaşam Vadisi için yarışma!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması bugün 29389 sayılı Resmi Gazete'de ilan edildi. Yarışmada projeler 15 Eylül 2015 tarihine kadar teslim edilecek.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi Köprü yarışması başladı!

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması düzenliyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 15 Eylül 2015 Salı günü olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent fiyatları!

Teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Beylikdüzü Kalekent fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 2 etap halinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü 2015 Haberi

Beylikdüzü 2015

Yeşil ve doğa standartları ile ideal bir kent yaşantısını planlamak amacıyla Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti.Sanatı ve estetiği tüm sokaklara, caddelere, mahallelere yayma hedefiyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile ortak bir çalışma başlatan Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye kalıcı eserler bırakmak için kararlı. Protokol İmzalandı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız ile üniversite Senato Odası'nda bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye ve üniversite arasında düzenlenen Protokol görüştü. 



Şehircilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile yapılan protokol kapsamında; Beylikdüzü ne alışılagelmiş dönüşüm anlayışının üstünde bir değişim yaşatacak olan kentsel tasanın ve kentsel yenileme hususu ele alındı."Sanatı, Sanatçıya Bırakmak Lazım" "Beylikdüzü'nde sanatı, sanat eserlerini daha çok görmek istiyoruz. Beylikdüzü'nün daha da renkli olmasını istiyoruz" diyen Başkan İmamoğlu, sanatı da...