28 / 04 / 2024

beylikdüzü apartman görevlisi eğitimleri

beylikdüzü apartman görevlisi eğitimleri

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ziraat Bankası'ndan müjde! KPSS şartsız servis görevlisi, uzman ve müfettiş yardımcısı alıyor!

Ziraat Bankası 2022 yılı personel alımına ilişkin tüm detaylar belli oldu. Banka 2050 personel alacağını açıkladı. Bu kapsamda servis görevlisi, uzman ve müfettiş yardımcısını bünyesine katacak. İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

İstanbul'a 'HIZRAY' geliyor: Beylikdüzü-Pendik arası bir saate iniyor!

Beylikdüzü-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hayata geçirilmesi planlanan yeni metro hattı için bu yıl ihaleye çıkılacak. HIZRAY ismi verilen hatla 72 kilometre uzunluğundaki mesafe bir saatte kat edilecek.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 3.9 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar'daki 10 konutu ihale ile satışa sunuyor. İhale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

Beylikdüzü Deniz İstanbul güncel konut fiyatları!

Deniz İstanbul Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Deniz Beylikdüzü İstanbul güncel konut fiyatları 460 bin TL'den başlıyor...

7 soruda apartman görevlisi!

Apartman görevlileri, bir apartmanda tam zamanlı olarak çalışabildiği gibi, binada haftada bir gün apartman ve bahçe temizliği, her akşam çöplerin toplanması gibi işleri yarı zamanlı olarak yapabiliyor. Peki apartman görevlisi 2017 maaşı ne kadar? Apartman görevlisi kaç saat çalışır? diyorsanız işt

beylikdüzü apartman görevlisi eğitimleri Haberi

beylikdüzü apartman görevlisi eğitimleri

Beylikdüzü Belediyesi, bulundukları konutların sakinlerine daha nitelikli hizmet verebilmek için talepte bulunan apartman görevlileri bir yıldır teknik donatı başlıklarının bulunduğu derslere hız kesmeden devam ediyor.  Başladığı günden bu yana 520 apartman görevlisinin sertifika alarak “Apartman Teknisyeni” ünvanına sahip olduğu “Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitimlerinin son mezunları da sertifikalarını teslim aldı.  Eğitim programının yanısıra İBB İtfaliye Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen “Yangın Eğitimi ve Tatbikatı”na da katılım gösteren 350 apartman görevlisi de sertifikalarını Yakuplu Sosyal Tesisleri’ndeki programla teslim aldı. Törene, sertifikaları takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve apartman görevlilerinin aileleri de katılım gösterdi.

10 Farklı Ders Alıyorlar

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi çatısı altında verilen eğitimler, 10 farklı ders içeriğini kapsıyor. Alanında uzman ve deneyimli akademisyenler tarafından verilen derslerin konuları şu...