29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Ayışığı Butik fiyatları

Beylikdüzü Ayışığı Butik fiyatları

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Ayışığı konseptinin yeni halkası Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari alandan oluşuyor.

Beylikdüzü Ayışığı Butik'te teslimler 2016 Ağustos'ta!

Demir İnşaat’ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı "Ayışığı Butik"te yer alan 108 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL’den satışa çıkarken, proje teslim tarihi 2016 yılının ağustos ayı olarak belirlendi.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nın başkanlığında toplandı.

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

2016’nın son meclisi olan Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı Meclisi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediye Meclisi Ekim ayı 1. oturumu gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi, Ekim ayı meclisi toplandı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü mecliste 22 gündem maddesi, 7 sözlü ve bir yazılı önerge karara bağlandı.

Beylikdüzü Devlet Hastanesi ay sonunda açılıyor!

Temeli 7 Mart 2014 tarihinde atılan Beylikdüzü Devlet Hastanesi 7 katlı olarak tasarlandı. 57 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen hastane Haziran ayı sonunda açılıyor...

Beylikdüzü Ahenk İstanbul'da 80 ay 0 faiz!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde, son konutlar %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında toplandı, Mecliste 15 gündem maddesi, 2 de komisyon raporu görüşüldü.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığı’nda toplanan mecliste gündem Maddelerine geçilmeden önce AK Parti Grubundan 5 sözlü önerge meclise sunuldu.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi ise Ağustos 2016 olarak belirlendi.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik projesi, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıktı.

Demir İnşaat Ayışığı Butik projesinin yüzde 20'si satıldı!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralayan Ayışığı Butik'te yer alan 106 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL den satışa çıkardı.

Beylikdüzü Ayışığı Butik fiyatları Haberi

Beylikdüzü Ayışığı Butik fiyatları

Konseptin üçüncü halkası olan proje, 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek.

Ayışığı konsepti ile tüketicilerin büyük beğenisini kazanmanın yanı sıra yüksek kazanç fırsatı da sunduklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hamit demir, şöyle konuştu:“Demir İnşaat olarak Ayışığı konsepti ile konut sektöründe tüketicilerin her türlü ihtiyacına hitap eden bir konsept yarattık. Sosyal alanlarından yeşil donatılarına kadar insanlara mutlu, huzurlu bir yaşam sunan bu konseptimiz büyük beğeni...