01 / 05 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında toplandı, Mecliste 15 gündem maddesi, 2 de komisyon raporu görüşüldü.




Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediye meclis üyelerinin gerçekleştirdiği Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı 1. Oturumu, çok sayıda vatandaşın katılımı ile geride kaldı. Gündem maddelerine geçmeden önce Başkan İmamoğlu; Abdi İpekçi ve Barış Manço’nun ölüm yıldönümünü andı. Vefat eden Mustafa Koç’un ailesine ve tüm iş camiasına da başsağlığı dileklerini iletti. Şehit haberlerinin ülkeyi yasa boğduğunu ve yürekleri dağladığını da belirten İmamoğlu, Türkiye’de barış, kardeşlik ve sevgi duyguları içinde yaşanmasını istediklerini kaydetti.

Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda 15 gündem maddesi, 2 komisyon raporu görüşüldü. AK Parti Grubu 2 yazılı ve 1 sözlü önerge sundu. Yazılı önergelerden 1. Önerge oy birliği ile kabul edilirken, 2. Önerge ise oy çokluğu ile reddedildi. Sunulan sözlü önerge oy birliği ile gündeme alındı. CHP Grubu ise 1 sözlü önerge sundu ve meclis tarafından oy çokluğu ile kabul edildi. Ardından Gündem Maddeleri’nin görüşülmesine geçildi. 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10,11,12,13,14 ve 15. Maddeler oy birliği ile meclisten geçti. 3. Madde ise oy çokluğu ile kabul edildi. Komisyon Raporları olarak geçen 16 ve 17. Maddeler ise oy çokluğu ile kabul edildi. 2. Oturumun 5 Şubat Cuma Saat 10:00’da yapılmasına karar verildi.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön