29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Toplantısında Gürpınar arazisi tanıtıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Toplantısında Gürpınar arazisi tanıtıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar’da tamamen kamu yararına kullanmak için belirlenen bedel ödenmek suretiyle tapu devrinin alındığı 24 dönümlük araziyi, meclise ve kamuoyuna tanıttı.




Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır Başkanlığı’nda toplandı. Başkan Vekili Şatır, herkesin Berat Kandili’ni ve diğer önemli günleri kutlayarak meclisi açtı. Gündem maddelerine geçilmeden önce birçok belediye borçları nedeniyle arazi satarken, Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar’da tamamen kamu yararına kullanmak için belirlenen bedel ödenmek suretiyle tapu devrinin alındığı 24 dönümlük araziyi, meclise ve kamuoyuna tanıttı.


Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır yönetiminde toplanan mecliste önemli bir konu masaya yatırıldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin girişimi neticesinde bedeli ödenerek tapu devrinin alındığı Gürpınar`da Vatan Caddesi ile Yahya Kemal Beyatlı Caddesi arasında kalan 24 dönümlük bir arazinin kuşbakışı video görüntüleri ayrıntılı bir biçimde mecliste izletildi. Ender görülen bir belediye yatırımı olan bu uygulama ile söz konusu arazide kamu yararına birçok projenin hayata geçeceği vurgulandı. Genelde borçları kapatmak için arazi satan belediyelerin tersine atılan bu adım mecliste takdir de topladı.


Sunumun ardından AK Parti grubu 3 yazılı önerge sundu. Meclise sunulan önergelerin gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında gündem maddelerine geçildi. Maddelerden 1, 2, 3, 4, 5 ve 7. Maddeler oy birliği ile kabul edilirken, 6. Madde oy çokluğu ile meclisten geçti. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından komisyon raporları görüşüldü. Raporlardan 8 ve 9. Maddenin oy çokluğu ile 10, 11, 12, 13 ve 14. Maddelerin de oy birliği ile ilgili komisyon ve makama havale edilmesine karar verildi.


Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın ise 6 Temmuz Pazartesi 2015, Saat 10:00’da yapılmasına karar verildi ve meclis sona erdi.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön