05 / 05 / 2024

beylikdüzü bayburt kale fiyat

beylikdüzü bayburt kale fiyat

Beylikdüzü Bayburt Kale projesi Aralık 2013 'te satışa çıkacak, fiyatların 170 bin liradan başladığı projedede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent ulaşım!

Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent ulaşım bilgileri kapsamında adres ve telefon bilgileri haberimizde yer alıyor

Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent iletişim!

Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent iletişim bilgileri haberin içerisinde yer alıyor. Bayburt Kale İnşaat Beylikdüzü projesi 2014 yılının ilk ayında teslim edilecek...

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kale Kent Evleri Beylikdüzü projesinde 60 aya kadar sıfır faiz taksit fırsatı sunuluyor...

Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinin ikinci etabı bu yıl sonu teslim edilecek...

Beylikdüzü Kale Kent Konutları fiyatlar!

Beylikdüzü Kale Kent Konutları fiyatları peşin alımlarda 285 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kale Kent Beylikdüzü'nde 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor...

Kale Kent Beylikdüzü 2016 Nisan daire fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinde 12 ay vade farksız taksitli ödeme seçeneği sunuluyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 1420 daire ve 32 mağaza yer alıyor. 1+1'den 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede 33 blok bulunuyor.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Kalekent satış ofisi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen Beylikdüzü Kalekent Evleri 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent Evleri nerede?

Beylikdüzü Kale Kent'te fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilmekte olan ve ilk etabının Aralık ayında teslim edileceği Kale Kent projesinde 48 ay vade farksız taksit fırsatı devam ediyor.

beylikdüzü bayburt kale fiyat Haberi

beylikdüzü bayburt kale fiyat


İstanbul Avrupa Yakası Beykent 'te yaşama geçirilen Bayburt Kale projesi Aralık 2013 'te satışa çıkacak. Proje Bayburt Kale İnşaat imzası ile yükseliyor.


7 katlı 2 blok halinde inşa edilen Bayburt Kale 'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler ve 5 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor.


Beylikdüzü Bayburt Kale 'de yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 170 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Aralık 2013 'te sahiplerine teslim edilecek olan Beylikdüzü Bayburt Kale Gürpınar Beylikdüzü arasında yükseliyor.


Bayburt Kale Beylikdüzü 'nde; açık otopark, kapalı otopark, güvenlik, asansör, hamam, sauna, fitness salonu, spor alanları, çocuk parkı ve toplantı salonu bulunuyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.


Telefon: 0 212 695 19 69

Web adresi: www.bayburtkale.com

Ceren...