07 / 05 / 2024

beylikdüzü belediyesi bakım ve onarım çalışması

beylikdüzü belediyesi bakım ve onarım çalışması

Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

beylikdüzü belediyesi bakım ve onarım çalışması Haberi

beylikdüzü belediyesi bakım ve onarım çalışması


Beylikdüzü Belediyesi tarafından İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da ilgili müdürlüklerin yoğun çalışmaları sonucu bölgenin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Sitenin en büyük beklentilerinden biri olan Aile Sağlığı Merkezi’nin kazandırılmasına yönelik ciddi adımlar atan belediye yönetimi; çevre, park, bahçe, peyzaj ve alt-üst yapı çalışmalarıyla da İhlas 1’de büyük bir ekiple teferruatlı bir hizmet verdi.


Beylikdüzü’ndeki tüm site ve mahallelerle ayrı ayrı ilgilenen Beylikdüzü Belediyesi, en son İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.


Bakım ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı


Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları site içi cadde, sokak ve otoparkların bordür boyalarını yaptı. 10 adet çöp konteyneri verildi ve mevcutlar boya işleminden...