09 / 05 / 2024

Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları ödeme planı

Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları ödeme planı

Beyaz İnşaat'ın projesi Beyaz Bahçe Konakları'nda 2+1 dairelerin fiyatları 230 bin liradan başlayarak yükseliyor. Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları projesini 1,5 içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı! 

Lena Eğitim Kimya İnş. Gayrimenkul Otom. Kuyumculuk Gıda San. ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Bahçeşehir Strada'dan ev alana 3 taş pırlanta yüzük hediye!

İstanbul Bahçeşehir’de Kanal İstanbul’a yakın bölgede hayata geçirilen Bahçeşehir Strada projesinde 27 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında daire alan herkese 3 taş yüzük hediye edilecek.

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesinde ilk teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları ödeme planı Haberi

Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları ödeme planı


Beyaz İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde yükselen Beyaz Bahçe Konakları projesi 110 adet daire ve 21 adet ticari üniteden meydana geliyor. Beyaz Bahçe Konakları projesi 8 bin 340 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.


6 blok halinde yükselen Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları projesinde bloklar 5 katlı olarak tasarlandı. Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinden oluşuyor.


Toplam inşaat alanı 28 bin 42 metrekare olan Beylikdüzü Beyaz Bahçe Konakları projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, basket sahası, çocuk oyun parkı, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Beyaz Bahçe Konakları Beylikdüzü projesinde daireler 95 metrekareden başlayarak tasarlandı. Beyaz Bahçe Konakları fiyat listesi kapsamında dairelerin satış fiyatları 230 bin liradan başlayarak...