06 / 05 / 2024

beylikdüzü beyaz city rezidans fiyat

beylikdüzü beyaz city rezidans fiyat

Yeni bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Beyaz City Residence'da fiyatlar 130 bin ile 320 bin YTL arasında değişiyor. Proje 2009'da teslim

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Beylikdüzü Ferah Residence'ta 390 bin TL'ye!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Ferah Residence 23 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 139 daire,18 ticari ünite ve 29 ofis mevcut.

1998 yılında Türkiye'nin ilk marinalı sitesi Beylikdüzü'nde inşa edilecek!

1998 yılında Türkiye'nin ilk ve tek marinalı sitesi Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilecekmiş. Marin City ismi verilen proje, eski Angurya Çiftliği arazisinde, Tepe İnşaat ve Akfen ortaklığıyla inşa edilecekmiş.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Westside Beylikdüzü'nde stüdyo daire 200 bin TL!

Uzman İnşaat, Beyaz, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Mes İnşaat ortak girişimiyle hayata geçen Westside projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede stüdyo daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eyleme hazırlanıyor!

Ukra City mağdurlarının yaptığı eylem büyük yankı uyandırmıştı. Eylemin yankıları sürerken Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eylem hazırlığına başladı. 7 Mart günü Taksim'de eylem yapacak mağdurlar seslerini duyurmak istiyor....

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul'da teslimler Mart 2017'de!

Beylikdüzü'nde Şahinler Holding'in arsası üzerinde Uzman- Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul'da cadde dükkânların satışı başladı..

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon!

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Westside İstanbul, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle Şahinler Holding'in arsası üzerinde yükseliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü!

Şahinler Holding'in arsası üzerine Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle yapılan Westside İstanbul Beylikdüzü 1.155 adet konut ve 116 adet cadde dükkanından olşuyor.

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı Astro Beylikdüzü Konutları'nın teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleşecek. Peki Astro Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

beylikdüzü beyaz city rezidans fiyat Haberi

beylikdüzü beyaz city rezidans fiyat

Yeni bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Beyaz City Residence projesini ve özelliklerini Projeler Satış Müdürü Veysi Daş'la görüştük.

Beyaz City projesinin genel özellikleriyle anlatır mısınız?

Beyaz City Residence 13 bin 700 metrekare üzerinde alışveriş merkezi ve 5 bloktan oluşan yaşam alanı. Beyaz City kompleksinde sağlık hizmeti, çocuk kreşi, çocuk oyun alanları, 3 sinema, food courtu 500 araçlık otopark, iki bin metrekarelik market alanı, 120 mağaza, restoran ve kafeteryalarıyla alışveriş ve eğlencenin tadını yaşamak isteyenler için ideal. Beyaz City İstanbul'un gayrimenkul alanında gelecek vaat eden, altyapı sorununu çözülmüş ve modern site yaşamına aşina Beylikdüzü'nde yer alıyor. E-5 ve E-6'ya 2-3 dakika uzakta...