17 / 05 / 2024

beylikdüzü Bizim Evler 6

beylikdüzü Bizim Evler 6

13.000 konutu erken teslimlerle tamamlayan İhlas Yapı, Ispartakule’de hayata geçirdiği Bizim Evler markalı konut projelerine, Bizim Evler 6 ile bir yenisini daha ekliyor. Bölgeye yeni bir heyecan geliyor.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü projesine dair detaylar merak ediliyor. İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü hakkında detayları!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Yasemin Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Balkaya İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde hayata geçirilen “YASEMİN EVLER” projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 14 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler’i cazibe merkezi haline getiriyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da 60 aydan 120 aya kadar ödeme avantajı!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi. Bizim Evler 6 söz verilen süreden 6 ay öne çekilerek Mayıs 2016’da teslim edecek.

Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiren İhlas Yapı, bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planladığı projesinde ayrıca 160 cadde mağazası yer alıyor.

Bizim Evler 6'da teslimler Mayıs'ta!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi. Firma, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden 6 ay öne çekerek Mayıs 2016’da teslim edecek.

Ispartakule Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı Bizim Evler 6 projesini ‘Şimdi al, Mayıs’ta taşın’ avantajı ile sunuyor. Proje 120 dönümlük arsa alanına sahip.

Bizim Evler 6 ödeme planı şartları!

Bizim Evler 6 ödeme planı şartları kapsamında vade farksız 30 ay taksit uygulanıyor. İstanbul Avcılar Ispartakule'de inşa edilen proje 119 bin 414 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

beylikdüzü Bizim Evler 6 Haberi

beylikdüzü Bizim Evler 6


İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden biri olan Ispartakule’nin, büyük beğeni toplayan Bizim Evler markalı konut projelerinin altıncısı geliyor.


İhlas Yapı A.Ş., 2009 yılında teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı ilk konut projesiyle birlikte gelen yoğun talebi karşılamak üzere yatırımlarına devam ediyor. Bizim Evler markalı konut projeleriyle bölgede 3.500 konut inşa eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile Ispartakule’nin en yüksek standarttaki konut sitesini hayata geçiriyor.


KANAL İSTANBUL’A KOMŞU


Bizim Evler 6, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olacak ve İstanbul’un ikinci Boğazı olarak adlandırılan, Kanal İstanbul’un muhtemel güzergâhına komşu olan Ispartakule nin en değerli parselinde hayata geçiriliyor.


ISPARTAKULE’NİN EN GÖZDE PROJESİ


900 konut ve 60 mağazadan oluşan Bizim Evler 6 ile bölgenin en kapsamlı ve kalite çizgisi en yüksek projesi hayata geçiriliyor. Bizim Evler...