13 / 05 / 2024

beylikdüzü Bulvar Home ulaşım

beylikdüzü Bulvar Home ulaşım

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları!

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Pusula İnşaat imzası ile yükselen projede 292 tane daire ve 32 tane dükkan bulunuyor.

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi!

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz fırsatı sunan projede 292 konut ve 32 mağaza bulunuyor.

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Beylikdüzü Belediyesi caddelerdeki ağaçlandırma çalışmalarına başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Atatürk Bulvarı, Enver Adakan Caddesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Hürriyet Bulvarı ve Ali Çebi Caddesi’nde yapılacak ağaçlandırma çalışmalarına başladı..

Astro Beylikdüzü teslim tarihi!

Beylikdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçen Asrto Beylikdüzü projesi 1+1 ve 2+1 homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

Astro Beylikdüzü fiyat listesi!

Batı yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi Hürriyet Bulvarı’nda hayata geçiyor. Projede 1+1 ve 2+1 tiplerinde farklı homeofis daireler bulunuyor. Astro Beylikdüzü fiyat listesi haberimizde bulunuyor...

beylikdüzü Bulvar Home ulaşım Haberi

beylikdüzü Bulvar Home ulaşım

Fiyat listesi, ödeme planı gibi detayların 20 Ocak 2016 tarihinden itibaren netleşeceği Bulvar Home Konutları 5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 


Bulvar Home Residence yaklaşık 400 konut ve 30 ticari üniteden oluşuyor. Proje, Nefes Residence, Arena Residence ve Rüya Prestij Suit gibi projelere imza atan Pusula İnşaat imzasıyla yükselecek. 

Bulvar Home nerede?

Pusula İnşaat Bulvar Home İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunuyor. Projede sauna, basket sahası, Türk hamamı, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık havuz ,tenis kortu, fitness gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 



Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi 

Tel: 0212 854 11 04

Web: http://www.pusulainsaat.com.tr/

Özge...