27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Devlet Hastanesi yol yenileme çalışmaları

Beylikdüzü Devlet Hastanesi yol yenileme çalışmaları

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapımında sona yaklaşılan Beylikdüzü Devlet Hastanesi çevresindeki yolları yenilemeye başladı.

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Depreme dayanıksız Iğdır Tuzluca Devlet Hastanesi tahliye edilmedi!

Iğdır Tuzluca Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı ortaya çıktı. Ancak bina henüz tahliye edilmedi.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı TBMM'de!

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı için Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasının yıkılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Isparta Devlet Hastanesi yıkıldı!

2017'deboşaltılan Isparta Devlet Hastanesi boşalan ve bir süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Yıkım anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

İhlas'tan Beylikdüzü'ne Türkiye Hastanesi!

İhlas Holding, İstanbul Beylikdüzü'nde özel hastane inşa edecek. Hastane için arsa sahibi ile sözleşme imzalandı...

Ödemiş Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yıldırım, " İzmir Ödemiş Devlet Hastanemiz eski haliyle 11 bin metrekare alana sahipti, yeni açacağımız Ödemiş Hastanesi 32 bin metrekare alana sahip muhteşem bir hastane oldu" dedi.

TOKİ'den Samsun'a 150 yataklı devlet hastanesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 150 yataklı devlet hastanesi ve 20 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi inşa edecek.

Kızılcahamam Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

7 Temmuz 2015'te temeli atılan ve bu yıl açılması beklenen Kızılcahamam Devlet Hastanesi'nde işler tamamen durdu.

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binası yıkılıyor!

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesi’ndeki 2013’te depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan eski devlet hastanesi binalarının yıkımına başladı..

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Beylikdüzü Devlet Hastanesi yol yenileme çalışmaları Haberi

Beylikdüzü Devlet Hastanesi yol yenileme çalışmaları


Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapımında sona yaklaşılan Beylikdüzü Devlet Hastanesi çevresindeki yolları yenilemeye başladı.


Kolay ve Güvenli Ulaşım


Büyükçekmece ilçesi, Beykent'te 300 yatak kapasiteli olarak yapılan Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne vatandaşların kolay ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için kolları sıvayan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla çalışma başlattı.


3 cadde yenilenecek


Yürütülen çalışmalar kapsamında Orhangazi, Kızılay ve Akyurt caddeleri baştan aşağı yenileniyor. Büyükçekmece Belediyesi, bu caddelerin altyapısını, çevre düzenlemesini ve aydınlatma işlerini yapacak. Caddelerin asfaltlama işlemini ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte Büyükçekmece Albatros mevkii ile Beylikdüzü Devlet Hastanesi arasındaki ulaşım kolaylaşacak .



Büyükçekmece...