07 / 05 / 2024

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Saçlarınızın bakımı mı geldi? Yves Rocher şimdi yüzde 25 indirimli. İşte 29 Eylül 2022 Yves Rocher fiyat listesi!

Kozmetik ve kişisel bakım markası Yves Rocher online satış kanalı yvesrocher.com.tr’de saç bakım ürünlerine sepette yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünlerin fiyat listesi 

İhtiyaç sahipleri 3 bin 340 TL evde bakım maaşı alacak! 24 Eylül 2022 Evde bakım maaşı sorgulama ekranı!

Evde bakım maaşı hangi şehirlerde yattı? Evde bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın bakımını üstlenenler için evde bakım maaşı yatan iller listesini araştırıyor. İhtiyaç sahipleri için 3 bin 340 TL evde bakım aylığı ödemeleri 15 Eylül itibarıyla yapılmaya başlandı. İşte, 24 Eylül evde bakım maaşı y

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi Haberi

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi
Beylikdüzü Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam hakkını korumaya ve iyileştirmeye yönelik faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek bu konudaki çalışmalarında örnek olmaya devam ediyor. Son bir yılda bin 437 sokak hayvanını tedavi eden Veteriner İşleri Müdürlüğü, Geçici Hayvan Bakım Evi’nin yenileme çalışmalarını da hızla sürdürüyor. Merkezi röntgen, kan sayım cihazı, biyokimya analizatörü gibi ekipmanlarla güçlendiren müdürlük, hayvanlar için donanımlı bir hastane ortamı kurdu. Ayrıca idari binasını yenileyerek personeline daha verimli bir çalışma ortamı sunmuş oldu. Yenilenen tesisin Mayıs ayında tanıtımı yapılacak. Cihazlar ile Hastalıkların Teşhisleri Çok Daha Net Konuluyor Ayrı ayrı kedi ve köpek ameliyathanesi, küçük hayvanlar tedavi ünitesi ve yoğun bakım ünitesinin bulunduğu bakım evinde, cihazlar sayesinde hayvanların sağlık sorunları kolaylıkla tespit edilebiliyor ve tedavileri başlatılıyor. Hayvanlar için yeni yapılan mutfak bölümünde...