25 / 07 / 2024

beylikdüzü işkur parkı

beylikdüzü işkur parkı

Beylikdüzü Belediyesi, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) ile gerçekleştirilen anlaşmayla istihdam ettiği 100 işçi için yapılan İŞKUR Hatıra Parkı’nı hizmete açtı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü için metro elzem!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün E-5 ile bağlantı noktasındaki bekleyen projelerin ve Metro’nun en kısa zamanda hayata geçmesinin elzem olduğunun altını çizdi.

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı'na semt lokali inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Gürpınar Atmaca Deresi ıslahı ve yağmur suyu kanalı yapımı sebebiyle 80. Yıl Parkı’nda gerçekleştireceği uygulamaları bölge halkına anlatmak için bir toplantı düzenledi.

Beylikdüzü'ne 4 yeni park geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı.

Beylikdüzü İŞKUR Hatıra Parkı açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) ile gerçekleştirilen anlaşmayla istihdam ettiği 100 işçi için yapılan İŞKUR Hatıra Parkı’nı hizmete açtı.

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Beylikdüzü Şener Şen Parkı açıldı!

Barış Mahallesi'nde 4 bin 403 metrekarelik alana sahip Şener Parkı'na yeni düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi, parka köpeklerin enerjilerini atabilecekleri bir Pati Parkın yanı sıra hem çevre hem hayvan dostu bir mamamatik kazandırdı.

Beylikdüzü için 3 Köy 3 Meydan projesi başlıyor!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak 3 Köy 3 Meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. Başkan Ekrem İmamoğlu, genç yeteneklere teslim ettikleri proje için “3 üniversite ile kurduğumuz bu işbirliği çok anlamlı.” dedi.

Papatya Park Residence Beylikdüzü ev fiyatları!

Papatya Park Residence Beylikdüzü ev fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Papatya Park Residence Beylikdüzü projesi 1140 konuttan meydana geliyor. Proje Düzlem Yapı imzası taşıyor.

Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde 177 bin TL'ye! 0 faizle!

Daire fiyatlarının 177 bin TL'den başlangıç gösterdiği Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

beylikdüzü işkur parkı Haberi

beylikdüzü işkur parkı


Beylikdüzü Belediyesi, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) ile gerçekleştirilen anlaşmayla istihdam ettiği 100 işçi için yapılan İŞKUR Hatıra Parkı’nı açtı. Yaklaşık 2 bin 200 metrekarelik alana sahip olan parka her işçi adına bir kırmızı yapraklı erguvan ağacı dikildi. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarını yürüttüğü parkın açılışı büyük bir kalabalıkla gerçekleşti. Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, İŞKUR ile yapılan süreli çalışma protokolünün yenilenmesi için gerekli adımların atıldığı müjdesini verdi.


Beylikdüzü Belediyesi, İŞKUR ile yaptığı protokolle istihdam ettiği devlet kanalıyla iş bulamayan dezavantajlı personel adına İŞKUR Hatıra Parkı açtı. 4 aylık bir süre için istihdam edilen personel adına açılan hatıra parkına her personel adına toplam 100 adet yetişkin kırmızı yapraklı erguvan ağacı dikildi. Adnan Kahveci...