08 / 05 / 2024

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü projesine dair detaylar merak ediliyor. İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü hakkında detayları!

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Esenyurt ve Beylikdüzü'ne neden yatırım yapmalı?

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Beylikdüzü'nde otopark irtifak tesisi ihalesi 1 Ağustos'ta!

Beylikdüzü Belediyesi zeminaltı otopark yapılarak kullanılması için irtifak hakkı tesisi ihalesi 1 Ağustos'ta düzenlenecek..

Beylikdüzü Barış Mahallesi sakinleri tapularına kavuşuyor!

Mülkiyet hakkı konusunda titizlikle çalışan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Türközü Blokları’nda ikamet eden vatandaşları tapularına kavuşturdu.

Lik Yapı Gürpınar Evleri Beylikdüzü'nde inşa edilecek! Yeni proje!

Gürpınar Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. 4 blok şeklinde inşa edilecek olan proje Lik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje hakkında detaylar henüz kesinleşmedi.

Beylikdüzü Mahal İstanbul görselleri!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen Beylikdüzü Mahal İstanbul görselleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Mahal İstanbul Beylikdüzü iletişim!

Mahal İstanbul Beylikdüzü iletişim için 0212 853 29 55 numaralı telefonu arayarak, Mahal İstanbul konut projesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Mahal İstanbul fiyatları 90 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Arena Residence satılık daire!

2 blok halinde yükselen Arena Residence projesi 7 bin 500 metrekare arsa alanına yayılıyor. Beylikdüzü Arena Residence satılık daire hakkında tüm bilgiler haberimiz içerisinde bulunuyor...

Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent daire fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent daire fiyatları hakkında haberimizi inceleyerek bilgi edinebilirsiniz...

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi Haberi

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmet verecek olan 25 eserden ikisini daha vatandaşların hizmetine açtı. Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunan belediye, Beylikdüzü’nde yer alan dernek binalarını da bir araya getirdi. Vatandaşların kolay ulaşabilmesi için oluşturulan alanda; TEMA Vakfı, Evimiz Beylikdüzü Derneği, Beylikdüzü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Beylikdüzü Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve Beylikdüzü Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yanı sıra Beylikdüzü Belediyesi Sanat Atölyesi de bulunuyor. İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen açılış töreni; Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP İlçe Başkanı Avukat Taşkın Özer, ilçe protokolü, dernek yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi’nden Örnek Projeler

Beylikdüzü Belediyesi’nin her zaman örnek olacak...