06 / 05 / 2024

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları

Gül İnşaat ve Liv Yapı'nın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Kalekent projesinde yüzde 50 peşinatla, 60 ay vade farksız taksit ile satışa sunulan daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Kalekent Beylikdüzü'nde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'in daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. İlk etabı 863 konut, 2. etabı ise 608 konuttan meydana gelen projede toplam 1,471 daire bulunuyor.

Kalekent Beylikdüzü'nde 60 ay vade farksız taksit imkanı!

Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Kalekent'in 1. etabında 863 daire, 2. etabı ise 608 daire bulunuyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları!

Toplam 100 bin metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü'nde konut fiyatları metro ile uçacak!

İstanbul'un birçok ilçesine oranla çok daha planlı bir gelişim gösteren Beylikdüzü'nde daire birim metrekare fiyatları ortalama bin 800 ile 3 bin 500 TL aralığında değişiyor. İşte bölgeyi değerlendiren 15 proje...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Mercan Konakları 2. etap Beylikdüzü teslim tarihi!

Mercan Konakları 2. etap Beylikdüzü projesinde daire fiyatları 286 bin liradan başlıyor. Keleşoğlu İnşaat'ın projesi Mercan Konakları 2.etapta 550 daire yer alıyor...

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Huzurlu Marmara Evleri Beylikdüzü ödeme planı!

Huzurlu Marmara Evleri Beylikdüzü ödeme planı kapsamında sıfır faizle veya banka kredili ödemeler yapılıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde daire fiyatları 344 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü!

Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü projesinde daire fiyatları 345 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiyor. Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü'nde teslimler Ekim 2018'de yapılıyor...

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 1420 daire ve 32 mağaza yer alıyor. 1+1'den 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede 33 blok bulunuyor.

Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları Haberi

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları

Liv Yapı Beylikdüzü Kalekent'te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


İlk etabında 863 konutun, 2. etabında ise 608 konutun bulunduğu projede toplamda 1,471 adet daire yer alıyor.


Yüzde 50 peşinatla, 60 ay vade farksız taksit ile konut sahibi olma imkanı sağlanan proje, 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Daire fiyatlarının 280 bin TL'den başladığı projenin ilk etabı Aralık 2015'te, 2. etabı ise Aralık 2016'da teslim edilecek.


Banka kredisi imkanının da sunulduğu projede, su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları, fitness center yer alıyor.


Kalekent Beylikdüzü iletişim

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/


Filiz SERT/...