02 / 05 / 2024

Beylikdüzü Kalekent teslimleri

Beylikdüzü Kalekent teslimleri

Fiyatların 240 bin liradan başladığı Kale Kent projesinde yüzde 1 peşinatlı ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Beylikdüzü Kalekent satış ofisi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde indirimli fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri ne zaman?

Demir Country Beylikdüzü teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Country projesinde toplam 1.160 daireye yer veriliyor. Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış fiyatları 821 bin 120 TL'den başlayarak değişiyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde konut teslimleri bu yıl kasım ayında yapılıyor...

Beylikdüzü Onbirinci Mahalle teslimleri!

Onbirinci Mahalle Beylikdüzü'nde 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Gül İnşaat imzası taşıyor. Peki Beylikdüzü Onbirinci Mahalle teslimleri ne zaman yapılacak?

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü fiyat!

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü fiyat listesi 788 bin 810 TL'den başlayarak yükseliyor. Dekar Asmalı Hayat Konutları'nda daire teslimleri Kasım 2016 tarihinde yapılıyor...

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri ilk etapta 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Toplamda 244 adet bahçeli evin yer aldığı projede fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent teslimleri Haberi

Beylikdüzü Kalekent teslimleri

Beylikdüzü'nde 100 bin metrekarelik alan üzerinde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilmekte olan Kale Kent projesinde 35 blokta toplam 1.471 adet konut bulunuyor. 2 etaptan oluşan Kale Kent projesinde  oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri ile seyir terasları, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, su basamakları, fitness center gibi sosyal aktivite alanlaı bulunuyor.

Sahip olduğu 73 bin metrekarelik peyzaj alanı ile dikkat çeken Kale Kent projesi alışveriş merkezlerine ve hastaneye 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yeşillr içinde bir yaşam vadediyor.

Daire fiyatlarının 240 bin liradan başladığı Kale Kent projesinde yüzde...