29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kübist Park Residence

Beylikdüzü Kübist Park Residence

Kübist Park Beylikdüzü Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...

Gül İnşaat Kübist Park Konutları'nda 2+1 daire 250 bin TL!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kübist Park Residence projesinde son konutlar...

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi yıl sonunda hizmete hazır!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, tüm nitelikleri daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor. İçerisinde birçok belediye biriminin bulunduğu merkezdeki ofisler, farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye devam ediyor.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için tadilat çalışması başlattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği bilgiye göre modern bir hale bürünecek olan merkezin büyük bir bölümünün tadilatının 2016 yılı sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Şener Şen Parkı açıldı!

Barış Mahallesi'nde 4 bin 403 metrekarelik alana sahip Şener Parkı'na yeni düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi, parka köpeklerin enerjilerini atabilecekleri bir Pati Parkın yanı sıra hem çevre hem hayvan dostu bir mamamatik kazandırdı.

Beylikdüzü Cemevi mimari proje yarışması sonuçlandı!

BEYLİKDÜZÜ Belediye Başkanlığı tarafından, Kavaklı Mahallesinde yapılacak olan Cemevi'nin projelerinin elde edilmesi amacıyla yapılan yarışmanın Ödül Töreni ve Kolokyum, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Beylikdüzü üç köy üç meydan projesi sunumu yapıldı!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak üç köy üç meydan projssini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri, tasarlıyor. Kavaklı, Gürpınar ve Yakuplu mahallelerinin kırdan kente dönüşüm sürecinin çok boyutlu ele alındığı sunum gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi!

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1'lerde Aralık 2016'da, 2+1'lerde Haziran 2017'de gerçekleşecek.

Papatya Park Beylikdüzü'nde 177 bin 400 TL'ye 1+1!

Düzlem – Döğme ortaklık grubu tarafından hayata geçirilen Papatya Park Beylikdüzü projesinde toplam 1140 adet daire yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 177 bin 400 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence satılık daire!

Beylikdüzü Papatya Park Residence satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 3 etaptan meydana gelen Papatya Park Residence projesinde 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Beylikdüzü Papatya Park Residence kroki!

Toplam 1140 adet daire, 40 adet ticari alandan oluşan Papatya Park Residence projesinde ilk etap satışları başladı. Projenin yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlardan oluşuyor. Beylikdüzü Papatya Park Residence krokisi haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü'nde 15 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların 15 yıldır süren tapu hasreti sona erdi. Vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tapular sahiplerine verildi..

Beylikdüzü Kübist Park Residence Haberi

Beylikdüzü Kübist Park Residence

Kübist Park Evleri Gül İnşaat imzası ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Toplam 291 adet konutun yer aldığı kübist Park Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.


14 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselen Kübist Park Residence Evleri'nde 154 adet mağaza, 7 adet ofis bulunuyor.