02 / 05 / 2024

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 



Milliyet'ten Eren Aka'nın haberinre göre; Beylikdüzü’ndeki dev kent parkı Yaşam Vadisi’nde kurulan Demokrasi Sokağı, siyasi hoşgörüsüyle Türkiye’ye örnek oluyor. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Barış ve sevgi enerjisini Beylikdüzü’nden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayıyoruz” dedi.

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez adresi oldu. Uzman mimarlar tarafından estetik bir şekilde tasarlanan binanın giriş katında, tiyatro oyunları ve konserlerin konforla izlenebileceği Beylikdüzü Sahnesi bulunuyor. 


 
Şener Şen ve Ayşen Gruda Cep Sinemaları

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ne yapılan iki yeni sinema salonuna Yeşilçam’ın unutulmaz sanatçılarından olan Şener Şen ve Ayşen Gruda’nın ismi verildi. Sinema salonlarının açılışı ise usta sanatçıların katılımıyla gerçekleşti. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Bir ilçenin, bir kentin mutlaka kültür ve sanat noktası olmalı. Dünya’ya üç boyutlu bakabilmek, rutin algılamalarımızın dışına çıkmak, iç ve dış benliğimizi besleyebileceğimiz programlarla yoğrulmak adına bu çok önemli. Sanat, bir toplumun kendini ifade edebileceği en güçlü kavramlardan biri. Dolayısıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’ni bu amaçla tüm İstanbullular için hazırladık. Kente değer katmasının yanı sıra kişinin kendini gerçekleştirmesi noktasında da değerli katkılar sunuyoruz bu merkezde” diye konuştu.


Geri Dön