03 / 05 / 2024

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.




Ordu Kabadüz’de sosyal hayatın canlanması amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen “Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası” inşaatında sona gelindi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bina içerisindeki çalışmalar neredeyse tamamlandı, çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 

“İLÇENİN GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK” 

İlçeleri sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3 bin metrekare kapalı alanda hayata geçirilen “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası”nı hizmete sunacak. Proje tamamlandığında Kabadüz’ün gelişimine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde halkın öncelikli ihtiyaçlarına göre proje yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Kabadüz ilçemizin de kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacak böyle bir kültür merkezine ihtiyacı vardı. Bu doğrultuda yapımına başlanan projemizde artık son aşamaya geldik” şeklinde konuştu.

“KABADÜZ’E YAKIŞIR BİR MEKÂN OLACAK” 

Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ve projenin kısa sürede hizmete sunulacağını dile getiren Başkan Tekintaş, “Binanın tuvalet kompakt bölme, yangın kapıları, mutfak tezgâh imalatı ve jeneratör montajı dışında bütün işleri tamamlandı. Kalan çalışmaları da tamamlayarak inşallah Kabadüz’e ve halkımıza yakışır bir mekânı hizmete sunmuş olacağız” diye konuştu.

İlçe ve civar mahallelerde yaşayanların sosyal-kültürel ihtiyaçlarına yanıt verecek olan projede konferans, tiyatro, sevgi salonu, kütüphane, mescit, atölye, galeri, arşiv ve farklı bölümler bir arada bulunuyor.


Geri Dön