27 / 04 / 2024

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.




Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının zemin kat tavan betonu döküldü. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor.


ZEMİN KAT TAVAN BETONU DÖKÜLDÜ 

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının öngörülenden daha kısa sürede tamamlamak istediklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Kış mevsiminin etkisini kaybetmesiyle birlikte Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının yapım çalışmalarına hız kazandırdık. Daha önce zemin kat taban betonunu ve direklerini dökmüştük. Şimdi de zemin kat tavan beton dökümünü gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonrasında çalışmaları daha da hızlandırarak öngörülenden daha kısa sürede Kabadüz ilçemizi modern bir kültür merkezi ve belediye hizmet binasına kavuşturacağız” dedi.


BELEDİYE HİZMET BİNASI DA PROJE İÇERİSİNDE YER ALACAK 

Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kültür Merkezi Projemiz kapsamında belediye hizmet binası, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak” diye konuştu.

İLÇENİN YAŞAM ALANI OLACAK

Proje tamamlandığında hem sosyal etkinliklerin yapılacağı hem de belediye hizmetlerinin verileceği bir yapının ortaya çıkacağını da söyleyen Başkan Yılmaz, “Projeyi kültür merkezimiz ve belediye hizmet binamız bir arada olacak şekilde hazırladık. Arsa alanı 2 bin 566 m², inşaat alanı ise 3 bin 809 m² olan kültür merkezi projemiz ilçenin yaşam alanı olacak” diye konuştu.
 


Geri Dön