29 / 04 / 2024

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'ni tamamlıyor.



 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının betonarme çalışmaları tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kabadüz halkının heyecanla tamamlanmasını beklediği projede yapım çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediği bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Enver Yılmaz projenin inşasının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü dile getirerek, “Kabadüz’e değer katacak projemizde çalışmalarımız planlandığı gibi hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah en kısa zamanda ilçemizi modern bir kültür merkezi ve belediye hizmet binasına kavuşturacağız” diye konuştu.

BETONARME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI 


Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalar yapan Başkan Yılmaz, “Bodrum katı dâhil olmak üzere 5 katlı olacak binamızda betonarme çalışmalarımız sona erdi ve asansör kulesi ise tamamlanmak üzere. İstinat duvarı yapımında sona yaklaşıldı ve bina içerisindeki duvar çalışmaları başladı. Şu anda zemin ve birinci katın duvarları örülüyor. Duvar imalatının tamamlanmasının ardından elektrik, su ve diğer mekanik tesisat çalışmaları başlayacak” dedi.


 
BELEDİYE HİZMET BİNASI VE KÜLTÜR MERKEZİ BİR ARADA OLACAK 


Kabadüz Kültür Merkezi Projesi kapsamında belediye hizmet binası, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane yer alacak. Arsa alanı 2 bin 566 metrekare ve inşaat alanı ise 3 bin 809 metrekare olan proje tamamlandığında ilçenin yeni yaşam alanı olacak.


Geri Dön