18 / 05 / 2024

beylikdüzü mahalle muhtarlıkları

beylikdüzü mahalle muhtarlıkları

Yerel hizmet veren muhtarlıklara ilk kez “Mahallemiz Cumhuriyet” projesiyle farklı bir bakış açısı getiren Beylikdüzü Belediyesi, içerisinde Beylikdüzü Belediyesi Çözüm Merkezi ve muhtarlık bulunan “Mahallemiz Marmara”yı hizmete açtı.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Beylikdüzü'ne metro hattı için kaynak bekleniyor!

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Sefaköy-Beylikdüzü arasında planlanan yeni metro hattı projesi İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun onayına sunuldu. Projenin seçimden sonra hızlanması bekleniyor...

Beylikdüzü'ne metro projesi yola çıktı!

İBB tarafından Beylikdüzü'nde metrobüs hattı altına yapılması planlanan yeni metro projesi, İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu. Metrobüs hattının altına yapılacak olan Tüyap-Yenikapı Metro Hattı'nın detayları belli oldu.

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Beylikdüzü'nde her mahalleye muhtarlık binası geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahalle Muhtarlığı için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Manisa Yunusemre'de 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi, 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi açılışa katılarak, çözüm odaklı bir belediye olarak hizmet ettiklerini belirtti.

11.Mahalle Beylikdüzü ev fiyatları 2017!

11.Mahalle Beylikdüzü ev fiyatları 456 bin TL'den başlayarak değişiyor. 11.Mahalle Beylikdüzü projesinde daireler Mart 2018'de yapılıyor...

11.Mahalle Konutları Beylikdüzü ev fiyatları!

11.Mahalle Konutları Beylikdüzü ev fiyatları 456 bin TL'den başlayarak değişiyor. 11.Mahalle projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

beylikdüzü mahalle muhtarlıkları Haberi

beylikdüzü mahalle muhtarlıkları


Beylikdüzü Belediyesi, muhtarlıkları bir bir hak ettikleri mekanlara kavuşturuyor. İlk olarak “Mahallemiz Cumhuriyet” adıyla kurulan muhtarlık binasının açılışının ardından, şimdi de “Mahallemiz Marmara” kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucu hizmete girdi. 10 Mahalle için planlanan belediye çözüm merkezlerinin ikincisi olarak içerisinde muhtarlık ve Beylikdüzü Belediyesi Çözüm Merkezi bulunan alan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Marmara Mahalle MuhtarıVezir Ocak’ınyanı sıra vatandaşların da yoğun katılımıyla açıldı.

“Çözüm Merkezi Anında İletişimi Kolaylaştıracak”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm mahallere yapılacak muhtarlık noktalarıyla ve çevrelerinde bulunan alanlarla ilgili bilgi verdi. İmamoğlu, “Çözüm merkezimiz vasıtasıyla bir personelimiz herhangi bir sıkıntı olduğunda muhtarlık ve belediye birimleri arasında direkt iletişim sağlayacak. Muhtarlar bizim gözbebeğimiz. Tüm mahallelerimize sırasıyla bu tip noktaları kazandıracağız. Marmara Mahallesi bizim için çok kıymetli, çok...