05 / 05 / 2024

Mahallemiz Marmara hizmete açıldı!

Mahallemiz Marmara hizmete açıldı!

Yerel hizmet veren muhtarlıklara ilk kez “Mahallemiz Cumhuriyet” projesiyle farklı bir bakış açısı getiren Beylikdüzü Belediyesi, içerisinde Beylikdüzü Belediyesi Çözüm Merkezi ve muhtarlık bulunan “Mahallemiz Marmara”yı hizmete açtı.




Beylikdüzü Belediyesi, muhtarlıkları bir bir hak ettikleri mekanlara kavuşturuyor. İlk olarak “Mahallemiz Cumhuriyet” adıyla kurulan muhtarlık binasının açılışının ardından, şimdi de “Mahallemiz Marmara” kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucu hizmete girdi. 10 Mahalle için planlanan belediye çözüm merkezlerinin ikincisi olarak içerisinde muhtarlık ve Beylikdüzü Belediyesi Çözüm Merkezi bulunan alan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Marmara Mahalle MuhtarıVezir Ocak’ınyanı sıra vatandaşların da yoğun katılımıyla açıldı.

“Çözüm Merkezi Anında İletişimi Kolaylaştıracak”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm mahallere yapılacak muhtarlık noktalarıyla ve çevrelerinde bulunan alanlarla ilgili bilgi verdi. İmamoğlu, “Çözüm merkezimiz vasıtasıyla bir personelimiz herhangi bir sıkıntı olduğunda muhtarlık ve belediye birimleri arasında direkt iletişim sağlayacak. Muhtarlar bizim gözbebeğimiz. Tüm mahallelerimize sırasıyla bu tip noktaları kazandıracağız. Marmara Mahallesi bizim için çok kıymetli, çok değerli bir gelişim alanı. 2016 yılında Marmara Mahallesi’nde çok şey değişecek” diye belirtti. Açılışta Marmara Mahallesi de dahil birçok mahalleyi kapsayan Hürriyet Bulvarı’nda yapımı tamamlanmak üzere olan ve devam eden projelerden söz eden İmamoğlu, Kadir Topbaş Parkı içerisindeki sosyal tesisler, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, park düzenlemeleri gibi birçok noktaya değindi.

Yeni hizmet binasının herkese hayırlı olmasını dileyen Marmara Mahalle Muhtarı Vezir Ocak ise “Marmara Mahallesi 17 sene sonra muhtarlık binasına kavuştu. Başkanımız her mahalleye olduğu gibi buraya da çok önem veriyor. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Beylikdüzü Belediyesi




Geri Dön