02 / 05 / 2024

Beylikdüzü Megakent tapuları ne zaman dağıtılacak

Beylikdüzü Megakent tapuları ne zaman dağıtılacak

Yaklaşık 15 yıldır tapu alımı ile ilgili sıkıntı yaşayan Megakent bölgesine müjdeli haber Beylikdüzü Belediyesi’nden geldi. Megakent tapuları için Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Tapu Şenliği düzenlenecek. Peki ne zaman?..

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul Beylikdüzü'nde 150 milyon TL'lik tapu dolandırıcılığı!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde para ödeyerek tapularını alan aileler evlerine giremiyor. Mağdur aileler bir an önce mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

Beylikdüzü Evrencik Sitesi’nin tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Belediyesi, konut tapusunu yıllardır alamayan ilçe sakinlerini tapularına kavuşturmaya devam ediyor. Bürokratik engelleri hızlıca aşarak ilçedeki tapu problemini çözen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi Evrencik Sitesi’ndeki vatandaşları sevindirdi.

Beylikdüzü Barış Mahallesi sakinleri tapularına kavuşuyor!

Mülkiyet hakkı konusunda titizlikle çalışan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Türközü Blokları’nda ikamet eden vatandaşları tapularına kavuşturdu.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Megakent'e yakın bölgede bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Toplam 1.155 adet konuttan oluşan proje Megakent'e yakın yerde yükseliyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında nakitte veya banka kredisinde yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kardelen Sitesi'nde tapular teslim edildi!

Beylikdüzü’nde yaşanan tapu sorunlarına son veren Beylikdüzü Belediyesi uzun yıllardır tapu sıkıntısı çeken Kardelen Sitesi sakinlerine düzenlenen törenle tapularını teslim etti...

Beylikdüzü'nde 15 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların 15 yıldır süren tapu hasreti sona erdi. Vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tapular sahiplerine verildi..

Beylikdüzü Megakent tapu sorunu çözüldü!

Yaklaşık 15 yıldır tapu alımı ile ilgili sıkıntı yaşayan Megakent bölgesine müjdeli haber Beylikdüzü Belediyesi’nden geldi. Megakent tapuları için Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Tapu Şenliği düzenlenecek. Peki ne zaman?..

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde oturan Roman vatandaşlar tapularına kavuştu!

210 Roman, sevinçlerini Başkan Yusuf Uzun ile birlikte Roman havası oynayarak kutladı Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil de katıldı...

Beylikdüzü Arena Residence tapularını dağıtıyor!

20 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği yapı ve yatırımlarıyla adından güvenle bahsedilen Pusula İnşaat,Beylikdüzü Arena Residence projesini de hızla tamamlayıp tapularını dağıtmaya başladı...

Beylikdüzü Megakent tapuları ne zaman dağıtılacak Haberi

Beylikdüzü Megakent tapuları ne zaman dağıtılacak

Bürokratik engelleri kaldırmak ve vatandaşın temel hakları hususunda yaşadığı sorunları çözmek adına iş başında olan belediye ekipleri, Megakentlileri tapularına kavuşturuyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde 11 Ocak Pazar günü Saat 13:00’da ise Megakent Tapu Şenliği düzenlenecek.


Beylikdüzü Belediyesi, göreve geldiği günden bu yana bürokrasiye hız vererek, ilçenin birikmiş birçok sorununa çözüm buluyor. Beylikdüzü – Megakent bölgesinde yaşayan vatandaşların uzun yıllardan beri alamadıkları tapularına kavuşmaları için işlem başlatan belediye yönetimi, detaylı bir çalışmanın sonucu olarak tapu sıkıntısına neşter vurdu.


Göreve gelmeden önce yıllardır yaşadıkları tapu derdini bitirmek için söz veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Megakentlilere yeni yıl müjdesini de vermiş oldu. İmamoğlu yayımladığı mesajda, “Yürüttüğümüz çalışmalardan nihayet sonuç aldık. Megakent’in tapu sorunu artık kesin olarak çözülmüş, mülkiyet ve tapu haklarınız bütünüyle hukuki güvence...