19 / 05 / 2024

beylikdüzü organize sanayi bölgesi

beylikdüzü organize sanayi bölgesi

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’ni (BOSB) ziyaret ederek sanayicilerle bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, işadamlarına gelişen İstanbul’u anlattı. Başkan Topbaş BOSB’un ulaşım sorunuyla da ilgilendi...

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yolal ve Kadir Berkay Yolal ortaklığında açıldı.

Mumcular İnşaat Ve Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Mumcular İnşaat Ve Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Mumcu tarafından açıldı.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün 498 bin TL sermaye bedeli ile Yıldır Özar tarafından kuruldu. 

Balıkesir'e yeni organize sanayi bölgesi kuruluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir organize sanayi bölgesi kuruyor.

Cihanbeyli Organize Sanayi Bölgesi'nin proje ve tahsis işi tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cihanbeyli'nin yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ve tahsis işi bitti. En kısa sürede sonuç alacağız" dedi...

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Reform 24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Reform 24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

beylikdüzü organize sanayi bölgesi Haberi

beylikdüzü organize sanayi bölgesi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve İBB Bürokratlarıyla Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu ve sanayicilerle bir araya gelen Başkan Kadir Topbaş, sanayicilerin sorun ve taleplerini dinledi.


İstanbul’da sanayicilerin sıkıntılarının geçmişte ülke ve bölge planlarının yapılmamasından kaynaklandığını belirten Başkan Kadir Topbaş, göreve geldiklerinden kurdukları İMP’de İstanbul’u Marmara Bölgesi’ni dikkate alarak planladıklarını söyledi.


BOSB’un giriş çıkışındaki ulaşım sorununun çözülmesi için talimat veren Kadir Topbaş, Beylikdüzü’ne kadar uzatılan metrobüsün çok büyük bir ihtiyacı karşıladığını hatırlatarak, “Metrobüsü Beylikdüzü’ne kadar uzatarak günde 1 milyona yakın yolcu taşıyan dünyada örneği olmayan bir ulaşım mucizesini gerçekleştirdik. Ancak talebin çok yoğun olması nedeniyle Ulaştırma Bakanlığı ile bir mutabakata vardık. Bakırköy-Beylikdüzü arasında yapılacak proje çalışmaları devam eden...