02 / 05 / 2024

Beylikdüzü Residence İnşaatı

Beylikdüzü Residence İnşaatı

Bakır Sanayicileri Vakfı (BAKSAV), vakfa ait Büyükçekmece Yakuplu'daki 5396 metrekarelik arsa üzerine kat karşılığı Beylikdüzü Residence binası yaptıracak. Teklifler, 01 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar teslim edilecek

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  Ümit Çakmak tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Basunlu ve Berat Turğay tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Arapların ilgi odağı oldu!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesi Arapların yeni gözdesi haline geldi. Projede daire fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Beylikdüzü Kavaklı hızla dönüşüyor!

Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi hızla dönüşüyor.

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

Beylikdüzü Residence İnşaatı Haberi

Beylikdüzü Residence İnşaatı
Bakır Sanayicileri Vakfı (BAKSAV), vakfa ait İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi, Yakuplu beldesi, tapunun 1 pafta 151 ada 2 parselindeki toplam 5 bin 396 metrekare arsa üzerine kapalı zarf usulü teklif vermek suretiyle kat karşılığı Beylikdüzü Residence binasının inşaatını yaptıracak. 


Teklifler 01 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar vakıf merkezine teslim edilecek. 


Daha geniş bilgi vakıf yönetiminden alınıp, arsa görülebilir, ihale dosyası 10 bin TL vakfa teberru karşılığı yönetim binasından temin edilebilir. 


Adres: BAKSAV Bakır Sanayicileri Vakfı

Bakır ve Pirinç San. Sit. Hürriyet Cad. No: 2 34520 Beylikdüzü / İstanbul

İlgili kişi: Alaettin Sinan Bey

Tel: (212) 875 10 05-06 / (212) 875 10 07...