04 / 05 / 2024

beylikdüzü spor tesisleri

beylikdüzü spor tesisleri

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Beylikdüzü sporun başkenti olacak!

TRT Kent Radyo istanbul'da yayımlanan Spor Kulübü programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eray Ergün'ün sorularını yanıtladı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımları arasında yer alan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Dudullu Spor Tesisleri baştan aşağı yenilendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Dudullu Spor Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Bursa Ayyıldız Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesine 1 milyon 300 bin TL bedelle inşa edilen Ayyıldız Spor Tesisleri hizmete açıldı.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Üsküdar Selamsız Spor Kulübü Tesisleri açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Selamsız Spor Kulübü Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı.

Beylikdüzü'ne yeni spor tesisi!

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi sayesinde yeni bir tesise kavuştu.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

beylikdüzü spor tesisleri Haberi

beylikdüzü spor tesisleri

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmet verecek olan 25 eserden ikisini daha vatandaşların hizmetine açtı. Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunan belediye, Beylikdüzü’nde yer alan dernek binalarını da bir araya getirdi. Vatandaşların kolay ulaşabilmesi için oluşturulan alanda; TEMA Vakfı, Evimiz Beylikdüzü Derneği, Beylikdüzü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Beylikdüzü Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve Beylikdüzü Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yanı sıra Beylikdüzü Belediyesi Sanat Atölyesi de bulunuyor. İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen açılış töreni; Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP İlçe Başkanı Avukat Taşkın Özer, ilçe protokolü, dernek yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi’nden Örnek Projeler

Beylikdüzü Belediyesi’nin her zaman örnek olacak...