27 / 04 / 2024

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.



Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Yunusemre ilçesinde bulunan Fikri Bayrıl Spor Tesisleri yanında hayata geçirdiği sporcu kamp merkezindeki çalışmalarda sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık bin 998 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilen dev tesisin zemin katında fitness ve aletli jimnastik salonu, 2 adet toplantı salonu, yemekhane ve kafeterya bulunduğu bildirildi. Tesisin 1. katında ise toplam 26 oda ve 56 kişi kapasiteli yatakhane yer alacak.


“Gün sayıyoruz”


Manisa’da gençlerin spora teşvik edilmesi noktasında proje ve hizmetler yürüttüklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 3,5 milyon lira yatırımla Fikri Bayrıl Spor Tesislerimizin yanında yapımını tamamlamak üzere olduğumuz sporcu kamp merkezi, gençlerimiz için önemli bir hizmet oldu. 56 yatak kapasiteli içerisinde yok yok diyebileceğimiz özellikleriyle otel konforunda, misafir sporcuların kalabileceği güzel bir tesisi inşallah Manisa’mıza kazandırmak için artık gün sayıyoruz” şeklinde konuştu.


 


Geri Dön