05 / 05 / 2024

beylikdüzü tapu dağıtımları

beylikdüzü tapu dağıtımları

Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların 15 yıldır süren tapu hasreti sona erdi. Vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tapular sahiplerine verildi..

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 konut satıyor!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Resital Beylikdüzü satılık!

Beylikdüzü Kavaklı’da inşa edilen Resital Beylikdüzü'de satış süreci devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Resital Beylikdüzü satılık daireler...

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Arcı Tasarı ve Mimarlık tarafından İstanbul’un gelişen bölgesi Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen Resital Beylikdüzü projesi satışta. Projede 2+1'lerin fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

beylikdüzü tapu dağıtımları Haberi

beylikdüzü tapu dağıtımları

Beylikdüzü’nde 15 yıldır yaşanan tapu sorunu, çözüme kavuşturuldu. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle vatandaşlar uzun bir bekleyişin ardından tapularına kavuştu. Düzenlenen tapu teslim törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekilleri Umut Oran, Süleyman Çelebi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 150 bin metrekare üzerinde bulunan Megakent’te yıllardır yaşanan tapu sorunu Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışmalarıyla sona erdi. Vatandaşlar tapularını CHP milletvekilleri ve Başkan Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı.


Başkan İmamoğlu, tapu sorunlarının çözüme kavuşması için ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “bugün burada yüzlerce insana tapu dağıtmak, tapularını vermek, hayatlarındaki belki de en değerli evraklarından birini almalarına vesile olmak için toplandık. Bu bizi çok onurlandırdı, çok mutlu etti” dedi.


“MEGAKENT’TE 2 BİN 600 KİŞİYİ İLGİLENDİREN TAPU SORUNU VARDI”

Megakent’in yaklaşık 2 bin...