08 / 05 / 2024

beylikdüzü ulaşım sorunları

beylikdüzü ulaşım sorunları

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunları çözülüyor!

Ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda yaptığı planlamalarını bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki çevreyolu kavşağından Veterinerlik Fakültesine kadar olan güzergahta yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Ardahan'ın ulaşım sorunu mecliste!

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan'da yaşanan ulaşım sorunlarını meclise taşıdı. Köylerin yayla yollarının olmadığını belirten Yılmaz, Ardahan il olduğundan bu yana potansiyelinin kullanılmadığını ifade etti..

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

beylikdüzü ulaşım sorunları Haberi

beylikdüzü ulaşım sorunları

Beylikdüzü Gürpınar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Soran ve esnafla Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşımda hizmet konusunu masaya yatırdı. Ulaşım hizmetlerini iyileştirme amacıyla gerek oda yetkilileri gerek esnafların görüşlerini dinleyen Başkan İmamoğlu, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin Okutan İş Merkezi olduğu dönemdeki sıkıntılarını ve dönüşüm evresini paylaşarak, mekana yapılan kültürel yatırımlarla esnafın dahi koşullarının iyileştiğini belirtti. 


Ulaşım çok önemli bir konu

Başkan İmamoğlu, halkın daha kaliteli bir hizmet alabilmesi adına bir komisyon oluşturabileceklerini ve hizmete bir standart getirmek istedikleri hususunda görüş birliğine vararak “Her gün binlerce vatandaşı gitmesi gereken yere ulaştırıyorsunuz. Ulaşım, çok önemli bir konu. Sizin mesleğinizi yapmadım ama yıllarca müşteriniz oldum. Bu sektörün huzuru ve güveninden sorumluyum. Sorunları çözebilmek için bugün...