02 / 05 / 2024

beylikdüzünde park alanı

beylikdüzünde park alanı

Beylikdüzü Yakuplu'da 25 dönüm alana park alanı inşa ediliyor...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde erken teslim avantajı!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı..

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 15 bin TL peşinatla!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı…

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım!

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi!

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1'lerde Aralık 2016'da, 2+1'lerde Haziran 2017'de gerçekleşecek.

Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde 177 bin TL'ye! 0 faizle!

Daire fiyatlarının 177 bin TL'den başlangıç gösterdiği Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

beylikdüzünde park alanı Haberi

beylikdüzünde park alanı

Beylikdüzü'nde Yakuplu Mahallesi Liman Yolu üzerinde 25 dönüm alana kurulan Tır parkına ilave olarak 54 dönüm daha park alanı inşa edilmeye...