02 / 05 / 2024

beylikdüzünde park inşa ediliyor

beylikdüzünde park inşa ediliyor

Beylikdüzü Yakuplu'da 25 dönüm alana park alanı inşa ediliyor...

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Happy Center 136. şubesini Beylikdüzü’nde açtı!

Happy Center, 25 Ocak Çarşamba günü Beylikdüzü’nde 136. şubesini hizmete açtı.

Beylikdüzü'nde 2 yeni okul açılacak!

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yakupşu Cevat Güleç Ortaokulu ve Güzelpınar Özel Eğitim Ortaokulu'nun gelecek eğitim döneminde açılması bekleniyor.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde teslimler Kasım 2016'da!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde konut büyüklükleri 149 ile 361 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 244 adet bahçeli evden meydana gelen proje Dekar Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Fly Family Residence Beylikdüzü'nde 110 bin TL'ye!

Uçarlar Yapı Fly Family Residence projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Beylikdüzü'nde 3 blok halinde inşa edilecek olan proje 260 adet daireden meydana geliyor.

Vadi Marmara Residence Beylikdüzü'nde 140 bin TL'ye!

Vadi Marmara Residence Florya İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilecek. Toplamda 102 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

beylikdüzünde park inşa ediliyor Haberi

beylikdüzünde park inşa ediliyor

Beylikdüzü'nde Yakuplu Mahallesi Liman Yolu üzerinde 25 dönüm alana kurulan Tır parkına ilave olarak 54 dönüm daha park alanı inşa edilmeye...