04 / 05 / 2024

beylikdüzündeki aile sağlığı merkezleri

beylikdüzündeki aile sağlığı merkezleri

Yoğun ve günden güne artan nüfusuyla farklı ihtiyaçları oluşan Adnan Kahveci Mahallesi, Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuştu.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılıyor!

Yer temini yapılan yer; Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vermesi için hazırlanan bir protokolle Beylikdüzü halkının hizmetine açılacak.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede iskeleli yaşam!

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede mantolama için iskeleler kurulu olmasına rağmen, 2018 yılının Haziran ayından itibaren bitmeyen çalışmalar site sakinlerini canından bezdirdi...

Çekmeköy Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Yıldırım Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi'ni tamamlıyor.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

beylikdüzündeki aile sağlığı merkezleri Haberi

beylikdüzündeki aile sağlığı merkezleri


Yoğun ve günden güne artan nüfusuyla farklı ihtiyaçları oluşan Adnan Kahveci Mahallesi, Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuştu. Hizmetlerinde sağlık konusuna büyük önem veren belediye, Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmasıyla açılışın hızla gerçekleşmesini sağladı. Emincan Kent Sitesi içerisinde yer alan 220 metrekare alan üzerine yapılan merkez, birçok fonksiyonla ve toplamda 3 hekimle hizmetlerine başladı. Açılışı İlçe Aile Sağlığı Yetkilileri, hekimler ve muhtarlarla birlikte yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşla birebir iletişimde bulunduklarında ihtiyaçları daha  doğru tespit edebildiklerinden söz etti. İmamoğlu, “Site içerisindeki koşullar bize yol haritası oldu. Merkezin yapımını gerçekleştirdik tüm vatandaşa hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

İç Düzenleme ve Peyzaj Yapıldı

İçerisinde acil müdahale, gebelik işlemleri, danışma ve bekleme holü, 4...